Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 9 april 2009

Shit vad trött jag är!!!

Av nelliesmamma - 9 april 2009 13:20


Idag kl 09.00 läkartid för Nellies öra- kolla om söndervärkt eftersom det blödde där... Borde jag gå upp tidigare och cykla bort med hästarna INNAN jag åker till vårdcentralen????  Njäääää.......


09.00 Doktorn kolla öra och skriva ut intyg eftersom mamma varit hemma MER än en vecka med sjuk dotter...

09.45 Till hagen med hästarna...

10.08 Hemma igen, lasta bilen med barn så man kan åka och KÖPA allt vi behöver!!!

Nu börjar klockslagen bli lite oklara..... Men först till skopunkten och köpa nya skor till Nellie, och kanske till mej??? Ska ju på AFRIKA-fest hos Linda snart, måste ha några skor till min utstyrsel.


Tänkte vinna PRIS för bästa klädsel...hahaha!! Det tänkte i och för sig och emedan även Mats göra, men honom klår jag lätt....


Sen iväg till Rusta och köpa nya dukar (vi kör barnsäkert, med vaxduk...) till kök och rum. Juldukarna sitter ju kvar och det är ju helt i sin ordning!! Julen varar ända fram till påska- så nu ska vi ha nya dukar och nya gardiner!!! Hahaha, julgardinerna hänger fortfarande uppe, men kom igen nu det här inte en inredningsblogg... Då får ni gå till Tant grön istället och kolla fräsiga inredningsdetaljer...fniss... Förresten Jenny, visa mej hur man gör så att "Tant grön" blir klickbar!!!


Därefter till bolaget och köpa vin till mej, öl till Mats och en vinare till Anne. Hon ska veta att jag uppskattar ridturerna med Flower!!! Om jag inte haft hennes hästar att ta hand om hade jag nog legat i soffan och deppat många många många gånger sen jag blev arbetslös!!! Hittade faktiskt en vinare som hette Zonnenbloem, måste betyda solblomma (solros trodde Nilla, men hästen heter för bövelen FLOWER och inte ROS) 


Granne med bolaget ligger den lite nyttigare och mer LIVgivande butiken life- in där och köpa vitaminer till håret (jag har bara halva kalufsen kvar sen jag ammade Nellie) det blir lite bättre, men troligen aldrig som "förr".


... sen en snabbis till fiskbilen, FAAAN vilken varmrökt örtlax de har med ANANASSÅS!!!


 SEN var det "bara" Maxi kvar....helt otroligt vad folk handlar...hehehe, och jag med då!!! Men jag fick med ALLT utom havregryn. Men det skiter jag i, jag tänker inte äta grötfrukost förrän nästa tisdag när helgen är slut!!


Nu kom Mats hem oxå, har jobbat halvdag, då går man hem 2 timmar tidigare....hahahahantverkare alltså....


Nu kan jag inte riktigt bestämma mej om jag ska ta tag i gardiner och dukar NU, eller om jag ska ut i solen lite först, men är väl bäst att ta tag i det tråkiga så har man det gjort sen...

Unna ä, va unna ä..... Som på svenska betyder just det, det som är "undan" dvs gjort, slipper man ju att göra "sen" 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se