Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 26 april 2009

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

Av nelliesmamma - 26 april 2009 21:55


Jag visste det, det var inte mer än rätt!!!! Vi har fått friplatsen till div 2!!!


HURRA  , HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA,  HURRA, 


HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA VAD JAG ÄR GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD!!!!!!
!!!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

mamma

28 april 2009 07:36

vad!!!??? inget skrivet på två dar????
Kram

 
Nykan

Nykan

28 april 2009 19:20

Jag e med gla för er skulle eller egentligen mest för din om jag ska vara ärlig.
hehe.. INte sett att det e omnänmt i min blogg?

http://nykis.blogg.se

 
Ingen bild

Andreas

28 april 2009 21:48

öhhh känner mig nästan tvingad att skriva här hihi. man får gratulara, så då blir till att leka med läderkulor i annan division nu.

 
Ingen bild

mamma

28 april 2009 23:47

är det något galet, inget i dag på bloggen!!!

 
Ingen bild

Helen

29 april 2009 19:01

Jag ska se om jag hinner ikväll - har jobbat 7.15 till 19.30 och sen hästar, Nellie och sånt...dåligt med tid!!!
Bättrar mej imorron hoppas jag!!! Håll ut!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Av nelliesmamma - Lördag 21 april 21:27

  Nu kommer ett nytt inlägg som handlar om min utbrändhet och min väg tillbaka till det liv jag vill leva.   Jag träffar en stresscoach vid namn Maria Helander.    Första tillfället fick jag DARK i läxa.   Dagsljus Andningsminuten R...

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se