Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 14 juni 2009

Nu är festen över...

Av nelliesmamma - 14 juni 2009 16:30


Det blev en väldig fest det där med mycket fler människor än vi brukar ha på våra kalas. Jag menar mormor och morfar och gudmor och Oscars föräldrar, mamma och Dennis....det är några fler än vi brukar. Nellie värmde upp riktigt innan festen. Hon hittade en "scen" som hon byggde alldeles själv. Det var lite bökigt men det gick till slut!!!


Just det- fläcken på klänningen fick hon faktiskt en stund innan...hur har vi det med sinnet för kronologi här....


För SJÄLVKLART serverades kladdkaka med vispgrädde till efterrätt. Den är så given... och jag smaskade på hallon och vispgrädde!!! Mmmmmm....


Folk som inte träffat varann på länge fick tillfälle att prata en stund. Mormor och farfar till exempel...Ja han satt där och blarrade en stund - sen var det dags att sköta om hundarna...så han var den första att smita från kalaset. Farmor blev kvar...

Och nyblivna mamman Sara var där med nytillskottet Elias. Han var väl omhändertagen av A-L-L-A på kalaset. Inte bara av Linnea, Fia, Wille och Nellie...Vi satt MEST och pratade, vi skulle bryta av trenden av hiskeliga tävlingar och lekar på våra fester, men några saknade det visst så de spontanspelade krocket. Bra där!!!


Jo, vi andra satt och pladdrade om allt möjligt...Sara och Bodil tex...


Medan Lena- Oscars mamma var publik på krocketmatchen...Ja, jag kan bara instämma med alla gästerna.....


Det var en JÄTTELYCKAD fest!!!!!....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se