Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Det var inte igår....

Av nelliesmamma - 12 augusti 2009 12:03


Mycket har hänt - men konstigt så lite tid jag har haft till att lägga in bilder och skriva...hihi


Bla så var det träningsmatch i helgen, vi spelade mot Hästö P-94 och fick spö med 26-21. En helt jämn tillställning där vi förlorade matchen pga dåligt målvaktsspel och tappade bollar. Jag räknar med att försvaret släppte in 4-6 bollar. Resten var sånna bollar som jag utan vidare borde ta. Men det var det där med inställningen som inte infann sig riktigt. Det kändes i hela kroppen men SYNTES desto mer på filmen sen. Målvakten står på sina båda hälar och tror att hon ska kunna prestera...suck. Jag har försökt att analysera det här beteendet och kommit fram till följande:


Det faktum att jag inte spelat på länge har gjort att "matchhjärnan" har stängts av och nu när jag vill att den ska funka så....ja, det är inte som att trycka på en knapp i alla fall!!!


Men farbror Flaxe tyckte sig se en förändring på träningen igår. Jag tycker jag är under all kritik, MEN han påstår att det går framåt och då säger jag TACK och jag jobbar vidare!!


Jag har hittat NYA handbollsskor. Jag såg dem första gången när vi var på SM-finalerna i Globen i våras. Och jag tänkte....DOM ska jag ha bara!!!


Det är KEMPA skor och jag hade räknat med att de skulle kosta mellan 800-1200, men VILKET KLIPP 699:-  Och OBS mina är inte himmelsblå...de är R-O-S-A!-!-!-!


Till alla er som har lite bredare fot och har problem med somnande tår i nya skor. ...KÖP KEMPA!!!


Efter träningsmatchen i lördags var det POOLparty hos farbror Flaxe. Han hade ordnat med grillmat, jag med "så det kan låta" och föreläsning om "assa och dissa". Det blev en mycket lyckad kväll och fotobevis kommer snart!!!


I helgen drar vi till Havets Cup i Lysekil!!! Håll utkik på den länken så har ni resultatet för oss i Ronneby. Det blir ju jätteintressant!!! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Av nelliesmamma - Torsdag 1 mars 23:06

Minns du mitt snyftinlägg för ett tag sen? När jag efter bara EN dag med resa hemifrån 7:15 och hemkomst 22:45 fullkomligt havererade... Hur länge och hur många gånger har jag inte jobbat så? Och utan att äta dessutom. Och utan att ha rast. ...

Av nelliesmamma - Fredag 16 feb 23:24

Jag köpte min första häst 1993. Jag hade totalt hästuppehåll mellan 2002-2003 tror jag. Sen flyttade Donna med mig till Kestorp och kort därefter kom Bella in i bilden. Atlas köpte jag 2011 och Flicka för ett par år sen. Rädd för att jin...

Av nelliesmamma - Torsdag 8 feb 21:52

Min resa genom livet är troligen lik många andras. Min resa genom livet är troligen olik många andras. Mina svårigheter påminner troligen om många andras. Mina svårigheter påminner kanske inte om många andras. Mina glädjeämnen liknar troli...

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se