Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Det var inte igår....

Av nelliesmamma - 12 augusti 2009 12:03


Mycket har hänt - men konstigt så lite tid jag har haft till att lägga in bilder och skriva...hihi


Bla så var det träningsmatch i helgen, vi spelade mot Hästö P-94 och fick spö med 26-21. En helt jämn tillställning där vi förlorade matchen pga dåligt målvaktsspel och tappade bollar. Jag räknar med att försvaret släppte in 4-6 bollar. Resten var sånna bollar som jag utan vidare borde ta. Men det var det där med inställningen som inte infann sig riktigt. Det kändes i hela kroppen men SYNTES desto mer på filmen sen. Målvakten står på sina båda hälar och tror att hon ska kunna prestera...suck. Jag har försökt att analysera det här beteendet och kommit fram till följande:


Det faktum att jag inte spelat på länge har gjort att "matchhjärnan" har stängts av och nu när jag vill att den ska funka så....ja, det är inte som att trycka på en knapp i alla fall!!!


Men farbror Flaxe tyckte sig se en förändring på träningen igår. Jag tycker jag är under all kritik, MEN han påstår att det går framåt och då säger jag TACK och jag jobbar vidare!!


Jag har hittat NYA handbollsskor. Jag såg dem första gången när vi var på SM-finalerna i Globen i våras. Och jag tänkte....DOM ska jag ha bara!!!


Det är KEMPA skor och jag hade räknat med att de skulle kosta mellan 800-1200, men VILKET KLIPP 699:-  Och OBS mina är inte himmelsblå...de är R-O-S-A!-!-!-!


Till alla er som har lite bredare fot och har problem med somnande tår i nya skor. ...KÖP KEMPA!!!


Efter träningsmatchen i lördags var det POOLparty hos farbror Flaxe. Han hade ordnat med grillmat, jag med "så det kan låta" och föreläsning om "assa och dissa". Det blev en mycket lyckad kväll och fotobevis kommer snart!!!


I helgen drar vi till Havets Cup i Lysekil!!! Håll utkik på den länken så har ni resultatet för oss i Ronneby. Det blir ju jätteintressant!!! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 10 dec 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - Fredag 1 dec 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - Måndag 27 nov 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - Lördag 25 nov 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - Måndag 20 nov 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se