Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Det var inte igår....

Av nelliesmamma - 12 augusti 2009 12:03


Mycket har hänt - men konstigt så lite tid jag har haft till att lägga in bilder och skriva...hihi


Bla så var det träningsmatch i helgen, vi spelade mot Hästö P-94 och fick spö med 26-21. En helt jämn tillställning där vi förlorade matchen pga dåligt målvaktsspel och tappade bollar. Jag räknar med att försvaret släppte in 4-6 bollar. Resten var sånna bollar som jag utan vidare borde ta. Men det var det där med inställningen som inte infann sig riktigt. Det kändes i hela kroppen men SYNTES desto mer på filmen sen. Målvakten står på sina båda hälar och tror att hon ska kunna prestera...suck. Jag har försökt att analysera det här beteendet och kommit fram till följande:


Det faktum att jag inte spelat på länge har gjort att "matchhjärnan" har stängts av och nu när jag vill att den ska funka så....ja, det är inte som att trycka på en knapp i alla fall!!!


Men farbror Flaxe tyckte sig se en förändring på träningen igår. Jag tycker jag är under all kritik, MEN han påstår att det går framåt och då säger jag TACK och jag jobbar vidare!!


Jag har hittat NYA handbollsskor. Jag såg dem första gången när vi var på SM-finalerna i Globen i våras. Och jag tänkte....DOM ska jag ha bara!!!


Det är KEMPA skor och jag hade räknat med att de skulle kosta mellan 800-1200, men VILKET KLIPP 699:-  Och OBS mina är inte himmelsblå...de är R-O-S-A!-!-!-!


Till alla er som har lite bredare fot och har problem med somnande tår i nya skor. ...KÖP KEMPA!!!


Efter träningsmatchen i lördags var det POOLparty hos farbror Flaxe. Han hade ordnat med grillmat, jag med "så det kan låta" och föreläsning om "assa och dissa". Det blev en mycket lyckad kväll och fotobevis kommer snart!!!


I helgen drar vi till Havets Cup i Lysekil!!! Håll utkik på den länken så har ni resultatet för oss i Ronneby. Det blir ju jätteintressant!!! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 20 aug 18:39


Jag har vetat om att golvet inte har varit ok. Såpass att jag la in dubbla 2mm plåtar i somras. Det var meningen att golvet skulle ha bytts i maj, men det blev krångel så det blev nödlösning med plåtar istället. Ja, det var verkligen ...

Av nelliesmamma - Söndag 20 aug 18:29


Jag har ett talesätt. "SÅ ROLIGT ÄR DET INTE! Jag rider inte i regnet." Men idag var undantaget som bekräftar regeln. Jag sadlade Flicka och kastade upp Nellie på Atlas, och då började det att regna så smått. Jag kollade molnen, deras...

Av nelliesmamma - Onsdag 16 aug 21:13


Ja, idag körde jag till EWR's bana i Johannishus. Och idag var det en helt ny matte som satte sig upp. Inte så ängslig över att göra fel längre. Vi började med "fyrkanten" Rid en kvadrat på ca 10 (20? haha) meter i sidan. I varje sväng ...

Av nelliesmamma - Måndag 14 aug 21:46


Idag gick jag ner på banan för att rida Flicka. Jag ville kolla gränsen lite. Så vi red skritt, volter, sidepass, trav och några övergångar. Mot slutet tyckte hon att vi var klara så hon la i backen och hotade med att stå på bakbenen. Det va...

Av nelliesmamma - Lördag 12 aug 21:56


Idag har vi ställt upp i fyra grenar. Så här gick det. Western Riding. Svårt mönster med 7 galoppombyten. Jag anmälde mig med föresatsen att diska mig genom att jag måste rida enkla byten. Alltså man bryter av till trav innan man byter galo...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se