Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2009

Det var inte igår....

Av nelliesmamma - 12 augusti 2009 12:03


Mycket har hänt - men konstigt så lite tid jag har haft till att lägga in bilder och skriva...hihi


Bla så var det träningsmatch i helgen, vi spelade mot Hästö P-94 och fick spö med 26-21. En helt jämn tillställning där vi förlorade matchen pga dåligt målvaktsspel och tappade bollar. Jag räknar med att försvaret släppte in 4-6 bollar. Resten var sånna bollar som jag utan vidare borde ta. Men det var det där med inställningen som inte infann sig riktigt. Det kändes i hela kroppen men SYNTES desto mer på filmen sen. Målvakten står på sina båda hälar och tror att hon ska kunna prestera...suck. Jag har försökt att analysera det här beteendet och kommit fram till följande:


Det faktum att jag inte spelat på länge har gjort att "matchhjärnan" har stängts av och nu när jag vill att den ska funka så....ja, det är inte som att trycka på en knapp i alla fall!!!


Men farbror Flaxe tyckte sig se en förändring på träningen igår. Jag tycker jag är under all kritik, MEN han påstår att det går framåt och då säger jag TACK och jag jobbar vidare!!


Jag har hittat NYA handbollsskor. Jag såg dem första gången när vi var på SM-finalerna i Globen i våras. Och jag tänkte....DOM ska jag ha bara!!!


Det är KEMPA skor och jag hade räknat med att de skulle kosta mellan 800-1200, men VILKET KLIPP 699:-  Och OBS mina är inte himmelsblå...de är R-O-S-A!-!-!-!


Till alla er som har lite bredare fot och har problem med somnande tår i nya skor. ...KÖP KEMPA!!!


Efter träningsmatchen i lördags var det POOLparty hos farbror Flaxe. Han hade ordnat med grillmat, jag med "så det kan låta" och föreläsning om "assa och dissa". Det blev en mycket lyckad kväll och fotobevis kommer snart!!!


I helgen drar vi till Havets Cup i Lysekil!!! Håll utkik på den länken så har ni resultatet för oss i Ronneby. Det blir ju jätteintressant!!! ;)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 14 okt 23:56

Jag fick den brighta idén att sätta Donna och Bella på gräsmattan isf att ge eftermiddagshö. Det fungerade toppen tills jag glömde bort dem. De letade upp en lucka och kom över på andra sidan vägen - till Atlas och Flicka. Vid ca 22 när jag v...

Av nelliesmamma - Lördag 14 okt 23:03


Idag var det dags för mig att examinera mina första två mopedelever. Det var något alldeles extra. Jag minns så VÄL min första B-kortselev. Jag minns hur DUKTIG jag tyckte att jag var. Jag vette fan om jag hade anställt mig själv dock. Hahaha. ...

Av nelliesmamma - Onsdag 11 okt 23:00

Jag är ju oxå en idiot. Du vet när jag slog mej på bröstet och sa: Nu blir det andra kanelbullar. Nya arbetstider, ordning och reda med maten och allt!! Visst. Jag jobbar inte alls sådär långa pass lika ofta. De ska successivt bort helt oc...

Av nelliesmamma - Fredag 29 sept 09:34


Här kommer en historia som kommer att få dig att skratta läääänge. Och extra länge kommer du att skratta om du bor på landet, särskilt om du någon gång haft problem med mottagningen på mobiltelefonen. Jag besökte en företagare som bor långt in ...

Av nelliesmamma - Torsdag 28 sept 21:16


På säsongens sista tävling lyckades jag rida mig till en förstaplats. (av två startande) I övriga klasser blev jag bortdömd pga olydnad eftersom Atlas sparkade bakut och brallade. Jag har inte läst nåt scorecard, men jag VET att poängen sett hel...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se