Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 11 september 2009

Jaha, nu finns inga undanflykter längre!!!

Av nelliesmamma - 11 september 2009 10:05

När man öppnar dörren så möts man av den här upplyftande synen...


    


Och skulle man vilja träna lite på gymet så får man åka till ett annat gym - för det här är ockuperat!!!


  


Jag har ju tagit ALLA Mats grejjor och ställt in i gymet för att sätta upp hyllor och sortera upp alla grejor i lådor och godisburkar!!! Inga lösa grejjor huller om buller i hela huset, på altanen och i förrådet....Nu har vi i alla fall kommit så långt att vi satt upp hyllor och BÖRJAT sortera. Vi har många saker gemensamt Mats och jag. En DÅLIG egenskap som vi delar är att vi ofta ska "göra det sen"! Tex att plocka ordning när man byggt nåt. Alla verktyg och grunkor blir liksom liggande i nån hörna. Sen öser man ner det i en kartong och ställer undan där man inte ser den, sen fixar man det "senare"....  När man ska ha en skruvmejsel får man åka och köpa för man hittar inte ett SKIT!!! Men kolla vägskylten som vi gjorde till vi skulle gifta oss!!!


  


Ja, käre gud, det var vad man skulle kunna kalla FEST!!! Och det var ju inte igår heller fast det ibland känns så!! Fan va tiden går alltså!!!


Jag börjar bli lite nervös för seriepremiären nästa helg...


Inte för jag inte tror vi kommer spela bra eller så, men hur kommer vi stå oss egentligen??? Hur långt räcker det?? Jag tror det bästa för oss är att bara satsa på att hålla oss kvar. Inte sätta nån press överhuvetaget!!! Vi har ett så pass bra spel så vi borde kunna överraska NÅGRA lag- gärna vinna en eller ett par matcher på ren underskattning oxå...hihihi


Det är bara EN sak som aldrig aldrig aldrig får hända på en match...det som hände minst tre gånger på träningen igår när vi spelade. INGEN sprang hem när man tappade bollen i anfall. Man gör inte så mot sin målvakt. Aldrig att gör man så mot sin målvakt. Om man så är 15 meter bakom ska man SPRINGA HEM!! Om man tappar bollen och inte springer hem... ska jag visa hur det ser ut?? Jag som målvakt tar och lutar mej bekvämt mot en stolpe och låter skytten göra sitt!!!


SKÄMS!!!


Roligt förresten att jag fick ett kvitto till på min ganska nyfunna kunskap om att mina ögon tappar fokus när jag blir trött. Vi körde fria skott från 9 meter och de första 10-15 skotten tog jag/var på dem men attackerade bollen för dåligt så den slankt in (usch!) Men sen händer nåt.... Sista 15 bollarna var jag inte så mycket som i närheten av!!!  Kopplingen från ögat och till kroppen finns inte!! Känner mej som en ZOMBIE... Försökte tjuva till mej nåra sekunders vila emellan för att försöka få upp fokus igen...men INTE!!! ..... Så...konditionsträning eller??


DM-slutspelet för damer ser ut så här: Karlshamn/Flottan/Jönköpings HF/Eksjö(min gissning, vet ej hur det slutade Eksjö-Anderstorp)


Jag säger grattis till Karlshamn redan nu, jag tror inte att nåt av de andra lagen kan rubba dem...


Nu har vi ju redan fått en rejäl skräll menar jag - att Hallby div 1 fick stryk av sitt farmarlag Jönköping div 2.


Herregud va arg hon var Nykan när hon messade mej, hon vill ALDRIG mer prata om det!!! Jag gapskrattade alltså!! Jag vet inte om det är lång och enträgen träning som gjort det, kanske tillsammans med kvittot jag fick när jag träffade Annika Pettersson.  Men när det är RIKTIGT dåligt gäller det VERKLIGEN att DISSA alltså.  I boken "ledarskap med förtroende" av just Annika Pettersson är det väldigt väl beskrivet!!!  Man kan inte låta ilskan och besvikelsen leva sitt liv på bekostnad av ens prestation- för det blir så!!! Man går ner sig om man låter ett riktigt bottennapp bita sig kvar i medvetandet.


NYKAN!! Det gäller NU mer än NÅNSIN att plocka fram Eslövsmatchen!!!

 

Som sagt, nu finns det inga undanflykter längre, förrådet - nu kommer jag!!!..............

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nykan

11 september 2009 18:20

Jaaa jag vet, ohh fan DET MÅSTE JAG nu måste jag hitta gnistan, men jag tror den kommer nu efter agresiviteten och vattenflaskan jag slog sönder o tårarna jag släppte

 
susanne

susanne

12 september 2009 10:52

energiska mäniskor som håller rent i förråd har inte det vi har gemensamt " tar det sen "
och nästan resten av befolkningen..
kram

http://supermamman.bloggagratis.se

 
Anna

Anna

14 september 2009 13:03

"vi tar det sen" är ett bra citat tycker jag ;-)

http://anna78.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se