Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 22 september 2009

Får se om jag klarar det...

Av nelliesmamma - 22 september 2009 22:40

regler:

det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg, utmana 3 personer och

berätta det för dem. varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! alla

svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! om personen som utmanade dig har ett namn

som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar

(förutom på fråga 1)! lycka till!


1. vad heter du? Helen

2. ett ord på fyra bokstäver: Halv

3. flicknamn: Harriet

4. pojknamn: Harry

5. yrke: Hovslagare

6. färg: Honungsgul

7. klädesplagg: Huckle

8. mat: Hamburgare

9. sak i badrummet: Hårborste

10. plats/stad: Hallsberg

11. en orsak att vara sen: Halkolycka

12. något man skriker: Hejsan

13. film: Handen som gungar vaggan

14. något man dricker?  Hallonsoda

15. band: Hepstars

16. djur: Hund

17. gatunamn: Hornsgatan

18. bil : Honda

19. sång: Hey Baberiba

 

Jag utmanar Nykis, Jennie och Mathilda

 

...

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

23 september 2009 08:17

Jasså, ska du hit? Göra vad, handboll eller bara för att det är kul kanske?

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Lycke

Lycke

23 september 2009 08:46

Hejs svejs!!! Kikar in för att berätta att jag flytteliflyttat nu till blogspot!!! Känns jättekul, men fattar inte riktigt hur allt fungerar här ännu...!!! Kul utmaning! Kanske jag tar mig an denna när jag fixat klart i dagens skola om blogspot, hhiii...härlig onsdag till dig..

Kramhögar Lycke

http://till-vidas-ara.blogspot.com

 
Tant Grön

Tant Grön

23 september 2009 10:13

Just lördag är omöjligt för oss. Storgulligan fyller år på torsdag och på lördag är det barnkalas, efter det måste vi städa, förbereda efterrätt som ligger på oss för vi ska på cykelfest, förrätt hos någon, huvudrätt hos någon annan och så efterrätt hemma hos oss, så vi måste hinna städa efter barnkalaset, göra efterrätt och duscha skulle va trevligt om vi hann också, ha, ha.

Ni kan givetvis svänga förbi och säga hej, men någon fika eller något och det är droppens om får bägaren att SVÄMMA över, tycker att det redan är för mycket på lördag, men vad ska man göra. BArnkalas är svårt att ha någon annan dag än lördagen och jag vill inte fira en vecka efter, helst vill jag fira på den dag man fyller, före eller efter känns lite onödigt på något sätt, för mig, alla andra får göra precis hur de vill :-)

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se