Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 23 september 2009

Tjena Norrköping!!!

Av nelliesmamma - 23 september 2009 12:04


Jo, men nu har jag BESTÄMT mej på allvar. Jag har meddelat dagis med att Nellie och jag ska till Kolmårdens djurpark på lördag. Vi har ju faktiskt inte gjort NÅNTING i sommar!!! "Bara" varit hemma med mormor hela sommaren, med avbrott för resa till Ölands djurpark med faster Sara...


Och jag som har jobbat som en DÅRE hela sommaren. Nej, jag behöver lite miljöombyte- det enda vissna är att Mats inte kan följa med!!! MEN det som är BRA med det är att jag kan åka redan imorron torsdag och bara glassa omkring hela fredagen, kanske shoppa lite eller så!! Sen djurparken på lördag och hem skapligt på söndagen för INTE MISSA Hästös hemmapremiär!!!! Hoppas jag hinner hem till Bettan under en tidpunkt då hon inte JOBBAR...skulle så gärna vilja rida en sväng!! Och Nellie rida på egen häst brevid!!! MEN vi vet inte än om det finns lämplig häst till det!! Kanske får vänta tills nästa sommar när mina hästar är hos Anne (om de kommer dit då...man vet aldrig med oss) Då jag rida Flower och Nellie rida Bella!!!

  Medge att det ser proffsigt ut med SADEL!!!


Och mamma på en stor häst med westernsadel...oh yes!!Kolla in Annes kaniner...lejonkaniner??? Med man liksom!!!!


  Hahaha så himla söta alltså!!! Nu ska jag köra till Citygross och handla, sen bär det iväg för att hämta Nellie, sen kanske göra en överraskning till tjejerna ikväll. Vi ska ju ha lagmöte..snacka skit om Flaxe och sånt!! Hahahaha...


..

 
ANNONS
 
susanne

susanne

25 september 2009 12:03

ÅHH vilket mys blir nog en helt underbar tur!
Vad fin liten är på hästen....
ha en go helg kram

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se