Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 28 september 2009

Hem ljuva hem???

Av nelliesmamma - 28 september 2009 12:42


Ja, huset ser ut som fan och regnet öser ner. Jag kan inte smita ut och mena att jag har MYCKET att göra UTE!!!


Nehej, tvätta alla kläder från i helgen, diska all disk som står kvar i diskmaskinen sen jag åkte i torsdags...vad har MATS gjort??? Behöver man fråga det??? JOBBAT från 7 på morronen och när jag pratat med honom på kvällen vid 10 så har han precis kommit hem!!! Ah, jag får ett bryt på den karln snart. Om inte hans hjärta säger upp sig innan så....suck!!!


TORSDAG: Först till kebaben och hämta ut mat till oss allihop, eftersom vi skulle på kalas nästan direkt så fanns inte tid till matlagning!!! Smaska i sig den och sen iväg till Tant grön eftersom storgulliganen fyllde år!!! Gissa om Pera snackade??? Jag har INTE hört honom prata så mycket på alla år TILLSAMMANS som jag har känt honom!!??? Undrar vad som har hänt där egentligen? Hihii, hemskt trevligt var det i alla fall!!! Nellie hittade en kundvagn där som hon blev VÄLDIGT förtjust i, måste KÖPA!!! Sen iväg till Mässhallen eftersom NKIK hade seriepremiär mot RP.....förlåt NKIK men bättre spel har jag sett. Inte en kombination jag såg??? Eller möjligtvis en polack som var slarvig och med dåliga satsningar- det blev inte mål....hihihi En och en köttade på den ganska stadiga RPmuren och det höll inte hela vägen!!! Ja, sen var det KVÄLL!!!



FREDAG: Herregud va roligt vi hade hemma hos Bettan. Nellie och jag skulle rida på Sinna, men Nellie tyckte inte om det...efteråt kom jag på att jag KANSKE hade satt henne på manken, inte SÅÅÅ skönt förstod jag.



  


Men när Nellie red tillsammans med Martin gick det bättre!! Tjena vad det var livat!!!


  


Det var nåt otroligt vad snäll hon var den där lilla hästen!!!


  



Eller LILLA??? Det är inte alls vad jag är van vid hemma...hihihi!!! Det går väl en 6-8 Bella på en Sinna!!! hihihi


Senare var vi hembjudna till Tomas på Tacos, HEMSKT trevligt var det... När man har ETT barn som är väldigt lugnt till sin natur har man kanske som jag lite fobi för SKRIKANDE barn...??? Tomas har fyra söner, som upplagt för skrikande barn!! MEN inget sånt, utan barnen lekte "bra" om man får uttrycka sig så!! Lucas tog hand om Nellie på ett föredömligt vis. Jag är alltid nervös när Nellie ska "leka" med andra barn, de kör över henne och behandlar henne illa!!! Men inte Lucas han var SUVERÄN med Nellie!!! Även Tomas barn hade den här berömda kundvagnen och Nellie släpade den hit och dit och överallt...måste KÖPA!!!


LÖRDAG: Äntligen dags för att åka till Djurparken...jag hade bestämt att Nellie skulle få göra PRECIS som hon ville, och det fick hon!! Om hon ville sitta vid vägkanten och leka med gruset så fick hon det!!! Vi tittade på rovfåglarna- herregud vad BRA den showen har blivit. Nu har de fåglarna till att flyga över publiken. Den här gynnaren fick jag precis innan han fällde ut sina ENORMA vingar och slog till oss i huvvet med dem!!!!


  

Hade varit mäktig att få med HELA vingbredden, men medge att det blev en ganska bra bild iaf!!


När vi gick förbi tigrarna upptäckte jag nånting... man kan gå en gång genom berget och man har bara en glasvägg mellan sig och tigrarna.... En eller flera tigrar hade lärt sig att "jaga" dem som hade den hyrda skrindan med sig. Helst om den personen drog vagnen lite fort. De följde med utmed glasrutan, med blicken FAST på vagnen...herregud vad läskiga de såg ut när de hade ett "byte" i blicken och bara SPRANG med så!!! Och vad STORA de är alltså!!!


  

Jag tror nog att tassarna är stora som en ordinär stekpanna alltså!! Jag har inte varit med om att de hållit sig så nära glaset innan...nu strök de sig nästan mot glasväggen!!! Och de badade oxå...de hade en båtboj att leka med...hahaha


På väg in i djurparken hittade vi inte björnen, men på väg UT satt han där - Nalle (Nappe som Nellie säger)


  


Nehej, blev visst inte så skarp som jag tyckte först, men det är ett MÄKTIGT djur!!! Tänkte på Susanne som hade en strykande runt husknuten!! Häftigt!! Men otäckt!!!!

Nellie höll sig vaken HELA dagen, helt otroligt alltså...men när vi kom hem till mamma så stog ögonen på halvsju!!!

Nilla och Micke kom och hämtade mej och så satt vi hemma hos henne och tog nån bärsa innan det var dags för kulturnatten!!  Vi gick till deras favvoställe "Munken" som för övrigt är Jockes ANDRA restaurang!! Grattis till honom det var ett toppenställe!!! VERKLIGEN!!!


(Min allra bästa vän under tidiga tonåren, Elle, var tillsammans med Jocke och jag var då tillsammans med hans bästa vän "Bagarn". Ah, va fan hur allvarligt var det??? Men jag känner igen Jocke litegrann iaf!! Bagarn finns inte med oss tyvärr, han blev knivmördad när han skulle skydda en tjej från hennes föredetta...hmmm så typiskt honom på nåt vis. Hur gullig kille som helst!! Kallades för bagarn för han alltid hade med sig bullar ut till barna på "gården" som liten.)


Nilla var het och skulle till arbetets museum för att se på när Tant Gröns farbror spelade - shit vad hette bandet nu då??? Hmmm, tyvärr för rockigt för mej så jag drog!!! Jag skulle ju upp skapligt och köra hem oxå så det var lika bra tyckte jag!!! Hade varit kul att stanna ute hela natten för det var SKÖN stämning och VARMT ute!!


SÖNDAG: Ut på shoppingstråt för att hitta "KUNDVAGNEN"


  


Såklart flicka ska ha en kundvagn!!!


Hon mötte två stycken i leksaksaffären!!!


  


Hälsa på Puh och Tiger då Nellie...hihihi och hon gjorde det!!! Det var enormt stort där och Nellie fick strosa runt och kolla på allt och leka med det som var framlagt...bla två stora bord med lego och flera olika rutschkanor!! Vi var där en bra stund så hon skulle bli trött ordentligt!! Skönt om hon får sova en STUND på hemvägen iaf!!!


Vi var ju TVUNGNA att komma hem i tid till Hästös hemmapremiär!! Det var oxå premiär för HIF-låten!! De hade byggt upp en scen på ena ståläktaren....


  


Kolla även maskoten som de har "leo"...MÄKTIGT Hästö!! Det var verkligen häftigt att han gick omkring och vinkade till alla barn och klappade och hejjade!!!


Tyvärr höll inte Hästö tillräckligt hög klass för att vinna, men tydligen ett fall framåt om man ska tro BLT. Skit samma - men de behöver gå en assa/dissa kurs hela högen, för så fort som det går lite dåligt börjar de skälla som bandhundar på varandra. NO GOOD!!! BUUUU för Nermin. Jag som hissade honom efter DM, han var verkligen positiv och peppade alla då, men IGÅR??? Eh, värsta jag sett på länge. Om han hade varit FELFRI kanske han hade kunnat komma undan med LITE av allt han öste ur sig, men med brända frilägen och totalmissar i försvaret så kanske man ska tona ner sig lite???


Det kommer bli bättre och bättre för Hästö såklart. Förrförra säsongen inledde de med SEX förluster och var ändå med bland topp 4 och slogs om elitserieplatser. GO HÄSTÖ!!!

.........
















































































 
 
Tant Grön

Tant Grön

28 september 2009 20:15

MÅNGA bilder, det gillar jag, hi, hi. Vi har inte varit på Kolmårdensen förrförra sommaren tror jag??? Vi ska dock dit nästa helg och köpa billigt säsongskort till nästa år :-) Fast vi ska inte in eftersom det är vår bröllopsdag så vi ska utflykta på Marmorbruket med barnen och remenissa lite, det var ju där vigseln hölls.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 8 december 2023 20:29

I min familj är vi fem syskon och en halv.    Det är en underdrift när jag säger att det har varit svårt att förstå alla. Ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att vi alla fem och en halv är varandras motsatser -i allt. Och ärligt så kan ...

Av nelliesmamma - 15 augusti 2021 21:26

Jag har sett och upplevt toppen och botten.   Jag har sett vilket arbete som krävs för att bli bäst.  Jag har sett alla svettdroppar som Du betalat för att komma först. Jag har sett vilket pyttemisstag som tar Dig från guldmedaljen. Jag har...

Av nelliesmamma - 15 augusti 2021 20:45

Den här bloggen startade jag för sååå många år sedan. Jag hade så mycket som jag behövde få ur mig.    Jag vet att många älskade, många hatade, och ännu fler förundrades över mitt sätt att se på världen.   Eller kanske mest av allt hur jag så...

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards