Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

Lussekatter och mjöl överallt!!!

Av nelliesmamma - 16 december 2009 09:23


Hahaha, jag öste på som fan och gjorde STORA fiina lussekatter. MEN jag glömde att de ska jäsa emellan så hela plåten blev en hel lussekaka!!! Det blev som sånna där "brytbullar" sen...hahaha


  


OBS Nellies lussekatt längst upp till höger....

  


Det är den som hon jobbar med här då...


  


Och inte helt otippat så ser det ut så här på hennes arbetsplats!!

Jag gjorde lakritsknäcken oxå!!! Men jag kan ju inte smaka själv så jag vet inte om den är god...JOOO det vet jag för jag har gett till alla - grannen, handbollskillarna, Mats, Jocke....alla säger att det är gott. Det smakar LITE lakrits. Alltså. På julafton ska jag äta lite allt möjligt, bla knäck och jag vill att det ska smaka MYCKET lakrits, så jag ska göra en ny sats och då åker hela påsen med turkisk peppar i och sen får vi se om det går att äta...hmm

  


På slutet var den så seg så jag fick hälla den i stora bullformar och sen klippte jag till kolor av det!!  Jag värmde upp det första gången som det kallnade, men jag hade ju liksom en saffransdeg som skulle bakas ut oxå!!


NU ska jag ut med hästarna en sväng i skogen - nu ska det tolkas!!! Vet ju inte hur länge snön ligger kvar!!!


Hurra!


Vilken födelsedag!!!


..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Av nelliesmamma - Lördag 21 april 21:27

  Nu kommer ett nytt inlägg som handlar om min utbrändhet och min väg tillbaka till det liv jag vill leva.   Jag träffar en stresscoach vid namn Maria Helander.    Första tillfället fick jag DARK i läxa.   Dagsljus Andningsminuten R...

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se