Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

Lussekatter och mjöl överallt!!!

Av nelliesmamma - 16 december 2009 09:23


Hahaha, jag öste på som fan och gjorde STORA fiina lussekatter. MEN jag glömde att de ska jäsa emellan så hela plåten blev en hel lussekaka!!! Det blev som sånna där "brytbullar" sen...hahaha


  


OBS Nellies lussekatt längst upp till höger....

  


Det är den som hon jobbar med här då...


  


Och inte helt otippat så ser det ut så här på hennes arbetsplats!!

Jag gjorde lakritsknäcken oxå!!! Men jag kan ju inte smaka själv så jag vet inte om den är god...JOOO det vet jag för jag har gett till alla - grannen, handbollskillarna, Mats, Jocke....alla säger att det är gott. Det smakar LITE lakrits. Alltså. På julafton ska jag äta lite allt möjligt, bla knäck och jag vill att det ska smaka MYCKET lakrits, så jag ska göra en ny sats och då åker hela påsen med turkisk peppar i och sen får vi se om det går att äta...hmm

  


På slutet var den så seg så jag fick hälla den i stora bullformar och sen klippte jag till kolor av det!!  Jag värmde upp det första gången som det kallnade, men jag hade ju liksom en saffransdeg som skulle bakas ut oxå!!


NU ska jag ut med hästarna en sväng i skogen - nu ska det tolkas!!! Vet ju inte hur länge snön ligger kvar!!!


Hurra!


Vilken födelsedag!!!


..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Av nelliesmamma - Torsdag 1 mars 23:06

Minns du mitt snyftinlägg för ett tag sen? När jag efter bara EN dag med resa hemifrån 7:15 och hemkomst 22:45 fullkomligt havererade... Hur länge och hur många gånger har jag inte jobbat så? Och utan att äta dessutom. Och utan att ha rast. ...

Av nelliesmamma - Fredag 16 feb 23:24

Jag köpte min första häst 1993. Jag hade totalt hästuppehåll mellan 2002-2003 tror jag. Sen flyttade Donna med mig till Kestorp och kort därefter kom Bella in i bilden. Atlas köpte jag 2011 och Flicka för ett par år sen. Rädd för att jin...

Av nelliesmamma - Torsdag 8 feb 21:52

Min resa genom livet är troligen lik många andras. Min resa genom livet är troligen olik många andras. Mina svårigheter påminner troligen om många andras. Mina svårigheter påminner kanske inte om många andras. Mina glädjeämnen liknar troli...

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se