Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 16 december 2009

Lussekatter och mjöl överallt!!!

Av nelliesmamma - 16 december 2009 09:23


Hahaha, jag öste på som fan och gjorde STORA fiina lussekatter. MEN jag glömde att de ska jäsa emellan så hela plåten blev en hel lussekaka!!! Det blev som sånna där "brytbullar" sen...hahaha


  


OBS Nellies lussekatt längst upp till höger....

  


Det är den som hon jobbar med här då...


  


Och inte helt otippat så ser det ut så här på hennes arbetsplats!!

Jag gjorde lakritsknäcken oxå!!! Men jag kan ju inte smaka själv så jag vet inte om den är god...JOOO det vet jag för jag har gett till alla - grannen, handbollskillarna, Mats, Jocke....alla säger att det är gott. Det smakar LITE lakrits. Alltså. På julafton ska jag äta lite allt möjligt, bla knäck och jag vill att det ska smaka MYCKET lakrits, så jag ska göra en ny sats och då åker hela påsen med turkisk peppar i och sen får vi se om det går att äta...hmm

  


På slutet var den så seg så jag fick hälla den i stora bullformar och sen klippte jag till kolor av det!!  Jag värmde upp det första gången som det kallnade, men jag hade ju liksom en saffransdeg som skulle bakas ut oxå!!


NU ska jag ut med hästarna en sväng i skogen - nu ska det tolkas!!! Vet ju inte hur länge snön ligger kvar!!!


Hurra!


Vilken födelsedag!!!


..

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - 1 december 2017 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - 27 november 2017 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - 25 november 2017 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - 20 november 2017 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se