Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Minnen från halloviin!!!

Av nelliesmamma - 17 december 2009 12:10


Ja, Nilla, Tomas och Ann var ju här i november där nån gång...inte precis halloween tror jag - men dan före eller efter. Hur som helst så ville Nilla köpa abborrefiléer på saltö så vi begav oss till fiskeaffären där. Gissa vad som fanns utanför????


  


Passar ju utmärkt utanför en fiskeaffär, då kan man ljuga ihop att man fångat fisken själv....


Men IDAG åååååå IDAG har jag tolkat nog tre kilometer och jag är MEGAtrött i benen!!! Lite trött i ryggen, men det tänkte jag träna bort i eftermiddag på x-trainern. Och eller på träningen ikväll. Nellie måste följa med till träningen så jag vet inte om jag ens åker dit. Beror på hur hon ser ut!!


Så här såg det ut i skogen idag i alla fall....titta och NJUUUUT för det gjorde jag!!


  


Det är ett LITET problem när Bella drar och Donna går brevid. Donna har högsta rang mellan hästarna så när jag vill svänga höger så knuffar Donna till Bella- Bella får ju inte knuffa på Donna liksom....hmm.. blev en vurpa på grund av det, men det får man ta. Bella är så OTROLIGT duktig och snäll - idag stannade hon när jag började flaxa med armarna för jag hade tappat balansen....


Idag kom jag på att jag kan samla ihop alla tömmar och rep i nerförsbackarna och sen håller jag henne i grimman!! Hahaha, det gick jättebra.  


Bossi tyckte oxå att det var tippen toppen att vara ute i snön!! Har ingen självutlösning på kameran så jag tog kort så här istället:


  Det var helt fantastiskt roligt och jobbigt, nu ska jag dra upp till Annes hästar för de behöver lite lunch!!!  Sena torsdagsjobbet för henne idag och då får man rycka in!! Jag är inte den som är den!!!


I lördags tog jag ett litet återfall med pizza och öl, det gjorde att jag gick upp 1,8 kilo och det är ju inte roligt.... Men idag är jag tillbaka på mina 14 kilo och har exakt en vecka på mig att gå ner ett kilo. Det ser jag som en baggis, bara jag kan låta bli vinet i helgen...híhihi. Det blir nog inga problem...jag ser fram emot julafton!!! Jag ska äta lakritsknäck och dricka jäger och gud vet vad som kommer slinka ner den dan. Skiter i det gör jag för jag ska bara rätta in mej vi ledet veckan efter. Sen blir det djupdykning igen på nyårsafton... Men SEN blir det på att igen och de sista 8-10 kilona ska väck före sommaren!!!..

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

17 december 2009 13:37

Men tittut! De där mänskorna känner jag :-D

http://valkommenhemtilltantgron.bloggplatsen.se

 
nelliesmamma

nelliesmamma

17 december 2009 15:36

Visst är han COOOOL Egerwood???

http://nelliesmamma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - 1 december 2017 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - 27 november 2017 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - 25 november 2017 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - 20 november 2017 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se