Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 17 december 2009

Minnen från halloviin!!!

Av nelliesmamma - 17 december 2009 12:10


Ja, Nilla, Tomas och Ann var ju här i november där nån gång...inte precis halloween tror jag - men dan före eller efter. Hur som helst så ville Nilla köpa abborrefiléer på saltö så vi begav oss till fiskeaffären där. Gissa vad som fanns utanför????


  


Passar ju utmärkt utanför en fiskeaffär, då kan man ljuga ihop att man fångat fisken själv....


Men IDAG åååååå IDAG har jag tolkat nog tre kilometer och jag är MEGAtrött i benen!!! Lite trött i ryggen, men det tänkte jag träna bort i eftermiddag på x-trainern. Och eller på träningen ikväll. Nellie måste följa med till träningen så jag vet inte om jag ens åker dit. Beror på hur hon ser ut!!


Så här såg det ut i skogen idag i alla fall....titta och NJUUUUT för det gjorde jag!!


  


Det är ett LITET problem när Bella drar och Donna går brevid. Donna har högsta rang mellan hästarna så när jag vill svänga höger så knuffar Donna till Bella- Bella får ju inte knuffa på Donna liksom....hmm.. blev en vurpa på grund av det, men det får man ta. Bella är så OTROLIGT duktig och snäll - idag stannade hon när jag började flaxa med armarna för jag hade tappat balansen....


Idag kom jag på att jag kan samla ihop alla tömmar och rep i nerförsbackarna och sen håller jag henne i grimman!! Hahaha, det gick jättebra.  


Bossi tyckte oxå att det var tippen toppen att vara ute i snön!! Har ingen självutlösning på kameran så jag tog kort så här istället:


  Det var helt fantastiskt roligt och jobbigt, nu ska jag dra upp till Annes hästar för de behöver lite lunch!!!  Sena torsdagsjobbet för henne idag och då får man rycka in!! Jag är inte den som är den!!!


I lördags tog jag ett litet återfall med pizza och öl, det gjorde att jag gick upp 1,8 kilo och det är ju inte roligt.... Men idag är jag tillbaka på mina 14 kilo och har exakt en vecka på mig att gå ner ett kilo. Det ser jag som en baggis, bara jag kan låta bli vinet i helgen...híhihi. Det blir nog inga problem...jag ser fram emot julafton!!! Jag ska äta lakritsknäck och dricka jäger och gud vet vad som kommer slinka ner den dan. Skiter i det gör jag för jag ska bara rätta in mej vi ledet veckan efter. Sen blir det djupdykning igen på nyårsafton... Men SEN blir det på att igen och de sista 8-10 kilona ska väck före sommaren!!!..

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

17 december 2009 13:37

Men tittut! De där mänskorna känner jag :-D

http://valkommenhemtilltantgron.bloggplatsen.se

 
nelliesmamma

nelliesmamma

17 december 2009 15:36

Visst är han COOOOL Egerwood???

http://nelliesmamma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Måndag 24 sept 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - Lördag 22 sept 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se