Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 31 januari 2010

Kiropraktor och Akupunktör

Av nelliesmamma - 31 januari 2010 12:05


Ja, Catharina Aronsson Plan är båda delar!!! Hon kallas i den här bloggen för "Katarinadoktorn" , det har blivit så eftersom vi använder ett "K" och tecknet doktor när vi ska dit.


Katarinadoktorn.

 

Jag stötte på henne genom en handbollskompis vid namn Malin. Jag är SÅÅÅ lycklig att jag hade de där hundåren i Flottan, för utan dem ingen Katarinadoktor!!!


Vid nåt tillfälle när Nellie var över två år gammal nämnde Mats för Catharina att Nellie hade svårigheter med talet och att Nellie varit insnodd i navelsträngen vid förlossningen...


Hmmmm... jag skulle nog vilja titta på henne.... sa Catharina då!!! Lite mer finns att läsa här.


Sen dess har vi gått dit med MYCKET jämna mellanrum och det GÖR SKILLNAD!!


Den här veckan har Nellie börjat säga efter som en papegoja igen och det är SÅÅÅ roligt!!! Nu går hon och "sjunger" på Scatman Johns "Scatman"


Ja, texten är ju egentligen: Bee ba ba bara bop bee ba ba bara bop eller så. Men Nellie säger BIK BOK!!! Sjunger du Bee ba ba bara bop frågar jag.... och hon säger  ....-JAA!!


Så här går det till hos Katarinadoktorn: 


Först åker vi till Bredgatan 14 och sätter oss i väntrummet....men SEN!!!


    


Just IDAG när jag hade kameran med mej för att Nellie ska kunna visa på dagis vad hon gör hos Katarinadoktorn... DÅ gick hon raka vägen till leksakerna!!! Hahaha....


  


I vanliga fall går hon RAKA vägen till bänken, klättrar upp själv och lägger armarna i kors för att rätta till bröstryggen.


  


Knaaaak....


  


Sen är det höften/bäckenets tur.... Hon går jättemycket in med fötterna och vi hoppas att det ska rätta till sig om vi håller iaf bäckenet rakt!! Så hon sätter muskler på rätt ställe när hon går!!


    


Sen brukar Catharina känna igenom nacke och kolla riktningen i fötter och lite smågrejjor... sen är det dags att sätta nålar!!! Det är inte JÄTTEROLIGT!!! Ibland gråter Nellie, men andra gånger säger hon inte ett ljud- ens när vi sätter nålarna. Idag var Nellie LITE trött så några tårar slank ur henne!! Det går ALLTID över efter några sekunder.


  


Vi sätter en i hårfästet, en mitt uppe på skallen, en i nacken och en under hakan... det är den under hakan som är äckligast!! När en nål träffar "RÄTT" suger kroppen in den i sig!!! URK det ser riktigt otäckt ut!!! Den bara försvinner rakt in i kroppen, bara handtaget finns kvar!!! Händer OFTA på just den nålen under hakan!!!


  


Efter den här behandlingen är Nellie jättetrött och vill bara sova. Så vi åker oftast raka vägen hem till sängen!!!


...
  

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

1 februari 2010 12:21

Gud vilken modig människa hon är min kusin :-) Kolla vilken vacker Jonssonnäsa, hon är lite lik Storgulligan på den bilden där hon blundar Nellie.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Marianne

Marianne

4 februari 2010 00:09

En tuff och tålig tjej lilla Nelly. Efter över 4 års behandling med akupunktur så vet jag att nålarna ibland gör riktigt ont och man behöver ofta ta sig en tupplur efter behandlingen. Det är inte utan att den nålen som sitter på skulten kallas för Whiskeypinnen. Vilken härlig känsla att hitta rätt person då man behöver hjälp.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:40


Idag när vi var ute med Atlas så hörde jag att en sko var på väg att flyga av. På slutet kunde jag med blotta ögat se hur den glappade av och an. Eftersom han har rätt dålig hovkvalitet så valde jag att själv kränga av skon istället för att han...

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:30

Jag lovade att rapportera huruvida jag fått ihop tre träningspass den här veckan. Jodå. INGA PROBLEM! Det var inte i närheten av den intensitet som jag hade tänkt mig. Men tre gånger har jag blivit något sånär svett iaf. Summa summarum: ...

Av nelliesmamma - Lördag 18 nov 22:17


Ok, jag erkänner. Jag tycker att lördagkvällar ska tillbringas i soffan, men fötterna högt och gärna ett glas vin i handen. Men så har jag vänner som tycker annorlunda, eller som tycker att kvällen börjar senare. ;) Idag var det grand finale...

Av nelliesmamma - Tisdag 14 nov 14:17


Idag ska jag kasta jante all världens väg. Fy FAN vad jag är bra!! Med mina mått mätt så startade träningssäsongen på allvar idag. (Tidigare har väder fått mig att ställa in träning.) Jag hade tänkt att rida en ordentlig galopprunda i skogen ...

Av nelliesmamma - Onsdag 8 nov 21:41

  Jag döööör.   Hur många ÅÅÅR har jag varje  VECKA sagt: Jo, ja, hrm, jag jobbar ju lite mycket nu. Men det blir bättre NÄSTA VECKA   Det var lite extra extra här nu under en period som upphörde för nån vecka sen, och jag är på bättringsvä...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se