Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

Ledig dag men inte LEDIG!!

Av nelliesmamma - 15 februari 2010 14:01


Nä, det är HELT förbjudet att säga att man är LEDIG från skolan- vi har självstudier!!


Men jag gjorde min uppgift klar förra veckan så jag tycker i alla FALL att jag är ledig.


O/V fick jobba jävligt hårt för segern igår vill jag lova. Berit fick ordning på skyttet, och alla spelade FÖR varandra. Hokus pokus fillijokus och allt bara flöt på - i alla fall i första halvlek....


Det är SVÅRT att vinna när man inte är VAN!! Man blir nervös när man börjar missa - för förra gången vi började missa så förlorade vi ju...vi får inte förlora idag... och sen är det i praktiken kört!! Hahaha, lika enkelt som att ett och ett blir två!!


En rolig sak var det här med Berit... hon är i princip klar för Kristianstad och hon spelade helt plötsligt utan press... är det nån som kommer ihåg min räddningsprocent från matchen när JAG hade bestämt mig för att lägga av??? Hahaha otroliga 69%. Mycket har hänt sen dess och nu väntar jag på att mitt ben ska bli bra så jag kan få känna den där känslan från Lund - borta mot Farmen...  


The Flow...

 

Hoppas drömmer och längtar till jag får spela igen. Men helt plötsligt vet jag VARFÖR jag blev skadad. Det har öppnats lite dörrar inför hösten och det ska bli spännande att se vad som kommer att hända faktiskt!! Än så länge vet jag inte själv, men helt klart är att jag kommer syssla med nåt lite annorlunda till hösten. Nåt som jag ALDRIG hade gissat eller ens drömt om... faktiskt!!!


Jag kommer såklart berätta mer om några veckor när jag SJÄLV vet lite mer!!!


Just nu håller jag fokus på Hanna och Lina för att inte bli HELT dum i huvvet av att inte kunna träna för fullt själv!! Det är så knäckande att vara skadad.... och om jag inte haft Hanna och Lina att hjälpa vet jag inte hur jag hade mått!!


Här kommer ett litet tack till Hanna och Lina för att ni tränar så bra!!!

 

Och SPELAR så bra!!!


...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se