Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Hurra för kommentarer!!!

Av nelliesmamma - 23 mars 2010 10:29


Ja, Spykan har inte varit inne och läst på ett tag tror jag?? Hon är ju annars den som mest frekvent kommenterar. Nu har jag fått lite stöd från annat håll! Vilket?


.

.


Skrivet av: Lasse


Ingen bild
Vill bara tala om att Trossö lagt ner sedan ett år tillbaka och att det förmodligen blir detsamma med Eklöven. Därför är det extra viktigt att IFK klarar sig kvar i tvåan, annars kan deras senior verksamhet ligga risigt till och då finns det bara Hästö o Flottan kvar. Det räcker inte, alla får inta plats!.

.

.
.

.


Tack Lasse för info... synd på ett lag som Trossö ändå... men om inte intresse finns så dör ju verksamheten ut.   

.


Vaddå synd på ett lag som Trossö? Lika trist med Eklöven i så fall!!

.

Men:

 

 

 Handboll är mer än en sport för mej och kanske för många andra som håller på med det. Jag tycker det är bra att man har möjlighet att spela och ha roligt på alla nivåer som finns. Vill man träna en gång i veckan och spela i fyran eller femman (?) så är det ju bra om det finns ett lag som håller till där och är "nöjd" med det!! 


Lika viktigt är det att det finns en "trappa" av lag att välja på. Det är min fasta övertygelse, och jag hoppas att det blir så i Karlskrona. För idrotten handbolls skull!!

  


..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Spykan eller Nykan

23 mars 2010 13:56

Jag är här. Jag kollar inom för fulla muggar :) Men har varit lite off på kommentarerna på senaste, har så mkt annat i mitt huvud :) Men du vet at jag håller med dig i det mesta :) Goo for it Helen

 
Ingen bild

Dajen

23 mars 2010 15:33

eeeeyyyhhhh... jag är också häär! men inte så duktig på att kommentera.. men Helen du vet vart du har mig :) kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Av nelliesmamma - Torsdag 1 mars 23:06

Minns du mitt snyftinlägg för ett tag sen? När jag efter bara EN dag med resa hemifrån 7:15 och hemkomst 22:45 fullkomligt havererade... Hur länge och hur många gånger har jag inte jobbat så? Och utan att äta dessutom. Och utan att ha rast. ...

Av nelliesmamma - Fredag 16 feb 23:24

Jag köpte min första häst 1993. Jag hade totalt hästuppehåll mellan 2002-2003 tror jag. Sen flyttade Donna med mig till Kestorp och kort därefter kom Bella in i bilden. Atlas köpte jag 2011 och Flicka för ett par år sen. Rädd för att jin...

Av nelliesmamma - Torsdag 8 feb 21:52

Min resa genom livet är troligen lik många andras. Min resa genom livet är troligen olik många andras. Mina svårigheter påminner troligen om många andras. Mina svårigheter påminner kanske inte om många andras. Mina glädjeämnen liknar troli...

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se