Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Hurra för kommentarer!!!

Av nelliesmamma - 23 mars 2010 10:29


Ja, Spykan har inte varit inne och läst på ett tag tror jag?? Hon är ju annars den som mest frekvent kommenterar. Nu har jag fått lite stöd från annat håll! Vilket?


.

.


Skrivet av: Lasse


Ingen bild
Vill bara tala om att Trossö lagt ner sedan ett år tillbaka och att det förmodligen blir detsamma med Eklöven. Därför är det extra viktigt att IFK klarar sig kvar i tvåan, annars kan deras senior verksamhet ligga risigt till och då finns det bara Hästö o Flottan kvar. Det räcker inte, alla får inta plats!.

.

.
.

.


Tack Lasse för info... synd på ett lag som Trossö ändå... men om inte intresse finns så dör ju verksamheten ut.   

.


Vaddå synd på ett lag som Trossö? Lika trist med Eklöven i så fall!!

.

Men:

 

 

 Handboll är mer än en sport för mej och kanske för många andra som håller på med det. Jag tycker det är bra att man har möjlighet att spela och ha roligt på alla nivåer som finns. Vill man träna en gång i veckan och spela i fyran eller femman (?) så är det ju bra om det finns ett lag som håller till där och är "nöjd" med det!! 


Lika viktigt är det att det finns en "trappa" av lag att välja på. Det är min fasta övertygelse, och jag hoppas att det blir så i Karlskrona. För idrotten handbolls skull!!

  


..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Spykan eller Nykan

23 mars 2010 13:56

Jag är här. Jag kollar inom för fulla muggar :) Men har varit lite off på kommentarerna på senaste, har så mkt annat i mitt huvud :) Men du vet at jag håller med dig i det mesta :) Goo for it Helen

 
Ingen bild

Dajen

23 mars 2010 15:33

eeeeyyyhhhh... jag är också häär! men inte så duktig på att kommentera.. men Helen du vet vart du har mig :) kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - 1 december 2017 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - 27 november 2017 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - 25 november 2017 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - 20 november 2017 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se