Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Hurra för kommentarer!!!

Av nelliesmamma - 23 mars 2010 10:29


Ja, Spykan har inte varit inne och läst på ett tag tror jag?? Hon är ju annars den som mest frekvent kommenterar. Nu har jag fått lite stöd från annat håll! Vilket?


.

.


Skrivet av: Lasse


Ingen bild
Vill bara tala om att Trossö lagt ner sedan ett år tillbaka och att det förmodligen blir detsamma med Eklöven. Därför är det extra viktigt att IFK klarar sig kvar i tvåan, annars kan deras senior verksamhet ligga risigt till och då finns det bara Hästö o Flottan kvar. Det räcker inte, alla får inta plats!.

.

.
.

.


Tack Lasse för info... synd på ett lag som Trossö ändå... men om inte intresse finns så dör ju verksamheten ut.   

.


Vaddå synd på ett lag som Trossö? Lika trist med Eklöven i så fall!!

.

Men:

 

 

 Handboll är mer än en sport för mej och kanske för många andra som håller på med det. Jag tycker det är bra att man har möjlighet att spela och ha roligt på alla nivåer som finns. Vill man träna en gång i veckan och spela i fyran eller femman (?) så är det ju bra om det finns ett lag som håller till där och är "nöjd" med det!! 


Lika viktigt är det att det finns en "trappa" av lag att välja på. Det är min fasta övertygelse, och jag hoppas att det blir så i Karlskrona. För idrotten handbolls skull!!

  


..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Spykan eller Nykan

23 mars 2010 13:56

Jag är här. Jag kollar inom för fulla muggar :) Men har varit lite off på kommentarerna på senaste, har så mkt annat i mitt huvud :) Men du vet at jag håller med dig i det mesta :) Goo for it Helen

 
Ingen bild

Dajen

23 mars 2010 15:33

eeeeyyyhhhh... jag är också häär! men inte så duktig på att kommentera.. men Helen du vet vart du har mig :) kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:40


Idag när vi var ute med Atlas så hörde jag att en sko var på väg att flyga av. På slutet kunde jag med blotta ögat se hur den glappade av och an. Eftersom han har rätt dålig hovkvalitet så valde jag att själv kränga av skon istället för att han...

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:30

Jag lovade att rapportera huruvida jag fått ihop tre träningspass den här veckan. Jodå. INGA PROBLEM! Det var inte i närheten av den intensitet som jag hade tänkt mig. Men tre gånger har jag blivit något sånär svett iaf. Summa summarum: ...

Av nelliesmamma - Lördag 18 nov 22:17


Ok, jag erkänner. Jag tycker att lördagkvällar ska tillbringas i soffan, men fötterna högt och gärna ett glas vin i handen. Men så har jag vänner som tycker annorlunda, eller som tycker att kvällen börjar senare. ;) Idag var det grand finale...

Av nelliesmamma - Tisdag 14 nov 14:17


Idag ska jag kasta jante all världens väg. Fy FAN vad jag är bra!! Med mina mått mätt så startade träningssäsongen på allvar idag. (Tidigare har väder fått mig att ställa in träning.) Jag hade tänkt att rida en ordentlig galopprunda i skogen ...

Av nelliesmamma - Onsdag 8 nov 21:41

  Jag döööör.   Hur många ÅÅÅR har jag varje  VECKA sagt: Jo, ja, hrm, jag jobbar ju lite mycket nu. Men det blir bättre NÄSTA VECKA   Det var lite extra extra här nu under en period som upphörde för nån vecka sen, och jag är på bättringsvä...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se