Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 23 mars 2010

Hurra för kommentarer!!!

Av nelliesmamma - 23 mars 2010 10:29


Ja, Spykan har inte varit inne och läst på ett tag tror jag?? Hon är ju annars den som mest frekvent kommenterar. Nu har jag fått lite stöd från annat håll! Vilket?


.

.


Skrivet av: Lasse


Ingen bild
Vill bara tala om att Trossö lagt ner sedan ett år tillbaka och att det förmodligen blir detsamma med Eklöven. Därför är det extra viktigt att IFK klarar sig kvar i tvåan, annars kan deras senior verksamhet ligga risigt till och då finns det bara Hästö o Flottan kvar. Det räcker inte, alla får inta plats!.

.

.
.

.


Tack Lasse för info... synd på ett lag som Trossö ändå... men om inte intresse finns så dör ju verksamheten ut.   

.


Vaddå synd på ett lag som Trossö? Lika trist med Eklöven i så fall!!

.

Men:

 

 

 Handboll är mer än en sport för mej och kanske för många andra som håller på med det. Jag tycker det är bra att man har möjlighet att spela och ha roligt på alla nivåer som finns. Vill man träna en gång i veckan och spela i fyran eller femman (?) så är det ju bra om det finns ett lag som håller till där och är "nöjd" med det!! 


Lika viktigt är det att det finns en "trappa" av lag att välja på. Det är min fasta övertygelse, och jag hoppas att det blir så i Karlskrona. För idrotten handbolls skull!!

  


..

 
ANNONS
 
Ingen bild

Spykan eller Nykan

23 mars 2010 13:56

Jag är här. Jag kollar inom för fulla muggar :) Men har varit lite off på kommentarerna på senaste, har så mkt annat i mitt huvud :) Men du vet at jag håller med dig i det mesta :) Goo for it Helen

 
Ingen bild

Dajen

23 mars 2010 15:33

eeeeyyyhhhh... jag är också häär! men inte så duktig på att kommentera.. men Helen du vet vart du har mig :) kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Måndag 24 sept 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - Lördag 22 sept 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se