Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 26 mars 2010

Ett gott skratt förlänger livet!!!

Av nelliesmamma - 26 mars 2010 07:45


 

Hurru Durru!! Min blogg fyller ju ett år idag! Shit, time flies.

 

En annan person som fyller år idag är allas våran egen Staffan Olsson!! Hurra för honom!!

 

Hahaha...och så en lite VIKTIGARE person, nämlligen "bäst i test" brorsan Egerwood!!

 

Här kommer skrattet:

 

Lilla Max lekte på skolgården när han fick se sin pappas bil åka in på en skogsväg intill.
 
Nyfiken sprang han efter och fram till den parkerade bilen

där han såg pappan kyssa moster Maria och hur dom klädde av varandra.
Han stannade kvar och tittade nyfiket på vad som hände.
 
Efter skolan rusade Max hem och sa till mamma:

-Mamma mamma! Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan.
Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria!

Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus

och hon tog av honom hans byxor och....
 
Mamman avbröt Max, log stort och sa:
-Vet du - den här historien är så intressant så jag tycker att du ska vänta

tills middagen med att berätta den så att pappa också får höra alltihop!
 
Vid middagen berättade så Max:

Idag såg jag pappas bil åka in på en skogsväg vid skolan.
Jag sprang efter och såg pappa i bilen med moster Maria!

Dom kramades och pussades och sen tog pappa av mosters blus

och hon tog av honom hans byxor och

Max gjorde en paus där mamman tidigare hade avbrutit honom

och tittade på sin mamma...

-Hon log, nickade och bad honom fortsätta.
 
Max fortsatte:

-Sen gjorde dom samma sak som mamma brukade göra

med farbror Peter när pappa jobbade i Tyskland!   

 

 Och jag säger...Tack Sussie!!   ...

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nykan

26 mars 2010 09:35

Hahah jag har hört den innan men det e bra :)

 
susanne

susanne

26 mars 2010 09:58

ha ha ha lovely! så kan det gå :)
GRATTIS till din års dag :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Marianne

Marianne

27 mars 2010 14:28

Grattis på ettårsdagen.
Och vitsen är klockren ha ha ha
kram

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se