Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Att spela slutspel....

Av nelliesmamma - 27 mars 2010 12:16


Ja, det är väl nåt alldeles underbart?? Att gå till SM-slutspel!!!

 

Av helt naturliga skäl håller jag på Hästö och Norrköping som båda måste ha stridit rätt HÅRT bara för att komma hit. För när man ser dem spela så är det en liten klasskillnad mot tex Aranäs, GUIF, LUGI och sen är det väl lite jämnare mot Önnered och Torslanda, men räcker inte riktigt ÄNDA fram ändå....


Men vafan?? Att spela SM-slutspel, det är STORT!! Passa på att njuta nu!!!


Jag vill hylla Norrköpings grabbar lite extra, för de har ett spel som jag gillar väldigt mycket....


NÄR man gör nånting, då gör man det ORDENTLIGT, full fart, full satsning och hjärta från början till slut. Sen att det inte räcker hela vägen - ja det ger jag fullständigt f-n i, för det spelet de har - det gillar jag!!!


Målvaktens mamma är gammal målis i NHK och grabben kollar mulet upp på läktaren när han har släppt in ett mål...det tycker jag är synd!!!


Han har ett jättebra spel som är väl genomtänkt, det syns lång väg!! Sen att skotten den här helgen är hårdare och kanske bättre placerade än han är van vid?? Det får man ta, och kanske få lite hjälp från bänken att det krävs "lite till" i satsningarna jämfört mot i serien hemma...???


Nä, överlag tycker jag att spelet är bra, och DOMARNA är bra. OCH hahaha, det finns en kille som avviker radikalt. Han är inte med i matchen överhuvetaget. Men vafan, alla andra håller bra klass tycker jag, bara domare som jag inte sett tidigare.


Men hörnini?? Är det det senaste att man blåser först och tänker sen?? Jag menar att genomgående blåser domaren av innan situationen är "över" och bara två gånger har domaren lyft handen till en ursäkt??? Fyra mål blev bortdömda för Hästö, det känns inte ok!!! Det var inte stegfel eller övertramp som man kanske kunde tro, eftersom då måste man ju blåsa av målet och ge frikast. Men att blåsa bort ett korrekt mål och ge frikast??? Nääää... (ja, det är den domaren som inte är bäst)
Hejja Norrköping!!!!

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - 1 december 2017 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - 27 november 2017 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - 25 november 2017 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - 20 november 2017 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se