Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Att spela slutspel....

Av nelliesmamma - 27 mars 2010 12:16


Ja, det är väl nåt alldeles underbart?? Att gå till SM-slutspel!!!

 

Av helt naturliga skäl håller jag på Hästö och Norrköping som båda måste ha stridit rätt HÅRT bara för att komma hit. För när man ser dem spela så är det en liten klasskillnad mot tex Aranäs, GUIF, LUGI och sen är det väl lite jämnare mot Önnered och Torslanda, men räcker inte riktigt ÄNDA fram ändå....


Men vafan?? Att spela SM-slutspel, det är STORT!! Passa på att njuta nu!!!


Jag vill hylla Norrköpings grabbar lite extra, för de har ett spel som jag gillar väldigt mycket....


NÄR man gör nånting, då gör man det ORDENTLIGT, full fart, full satsning och hjärta från början till slut. Sen att det inte räcker hela vägen - ja det ger jag fullständigt f-n i, för det spelet de har - det gillar jag!!!


Målvaktens mamma är gammal målis i NHK och grabben kollar mulet upp på läktaren när han har släppt in ett mål...det tycker jag är synd!!!


Han har ett jättebra spel som är väl genomtänkt, det syns lång väg!! Sen att skotten den här helgen är hårdare och kanske bättre placerade än han är van vid?? Det får man ta, och kanske få lite hjälp från bänken att det krävs "lite till" i satsningarna jämfört mot i serien hemma...???


Nä, överlag tycker jag att spelet är bra, och DOMARNA är bra. OCH hahaha, det finns en kille som avviker radikalt. Han är inte med i matchen överhuvetaget. Men vafan, alla andra håller bra klass tycker jag, bara domare som jag inte sett tidigare.


Men hörnini?? Är det det senaste att man blåser först och tänker sen?? Jag menar att genomgående blåser domaren av innan situationen är "över" och bara två gånger har domaren lyft handen till en ursäkt??? Fyra mål blev bortdömda för Hästö, det känns inte ok!!! Det var inte stegfel eller övertramp som man kanske kunde tro, eftersom då måste man ju blåsa av målet och ge frikast. Men att blåsa bort ett korrekt mål och ge frikast??? Nääää... (ja, det är den domaren som inte är bäst)
Hejja Norrköping!!!!

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:40


Idag när vi var ute med Atlas så hörde jag att en sko var på väg att flyga av. På slutet kunde jag med blotta ögat se hur den glappade av och an. Eftersom han har rätt dålig hovkvalitet så valde jag att själv kränga av skon istället för att han...

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:30

Jag lovade att rapportera huruvida jag fått ihop tre träningspass den här veckan. Jodå. INGA PROBLEM! Det var inte i närheten av den intensitet som jag hade tänkt mig. Men tre gånger har jag blivit något sånär svett iaf. Summa summarum: ...

Av nelliesmamma - Lördag 18 nov 22:17


Ok, jag erkänner. Jag tycker att lördagkvällar ska tillbringas i soffan, men fötterna högt och gärna ett glas vin i handen. Men så har jag vänner som tycker annorlunda, eller som tycker att kvällen börjar senare. ;) Idag var det grand finale...

Av nelliesmamma - Tisdag 14 nov 14:17


Idag ska jag kasta jante all världens väg. Fy FAN vad jag är bra!! Med mina mått mätt så startade träningssäsongen på allvar idag. (Tidigare har väder fått mig att ställa in träning.) Jag hade tänkt att rida en ordentlig galopprunda i skogen ...

Av nelliesmamma - Onsdag 8 nov 21:41

  Jag döööör.   Hur många ÅÅÅR har jag varje  VECKA sagt: Jo, ja, hrm, jag jobbar ju lite mycket nu. Men det blir bättre NÄSTA VECKA   Det var lite extra extra här nu under en period som upphörde för nån vecka sen, och jag är på bättringsvä...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se