Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Att spela slutspel....

Av nelliesmamma - 27 mars 2010 12:16


Ja, det är väl nåt alldeles underbart?? Att gå till SM-slutspel!!!

 

Av helt naturliga skäl håller jag på Hästö och Norrköping som båda måste ha stridit rätt HÅRT bara för att komma hit. För när man ser dem spela så är det en liten klasskillnad mot tex Aranäs, GUIF, LUGI och sen är det väl lite jämnare mot Önnered och Torslanda, men räcker inte riktigt ÄNDA fram ändå....


Men vafan?? Att spela SM-slutspel, det är STORT!! Passa på att njuta nu!!!


Jag vill hylla Norrköpings grabbar lite extra, för de har ett spel som jag gillar väldigt mycket....


NÄR man gör nånting, då gör man det ORDENTLIGT, full fart, full satsning och hjärta från början till slut. Sen att det inte räcker hela vägen - ja det ger jag fullständigt f-n i, för det spelet de har - det gillar jag!!!


Målvaktens mamma är gammal målis i NHK och grabben kollar mulet upp på läktaren när han har släppt in ett mål...det tycker jag är synd!!!


Han har ett jättebra spel som är väl genomtänkt, det syns lång väg!! Sen att skotten den här helgen är hårdare och kanske bättre placerade än han är van vid?? Det får man ta, och kanske få lite hjälp från bänken att det krävs "lite till" i satsningarna jämfört mot i serien hemma...???


Nä, överlag tycker jag att spelet är bra, och DOMARNA är bra. OCH hahaha, det finns en kille som avviker radikalt. Han är inte med i matchen överhuvetaget. Men vafan, alla andra håller bra klass tycker jag, bara domare som jag inte sett tidigare.


Men hörnini?? Är det det senaste att man blåser först och tänker sen?? Jag menar att genomgående blåser domaren av innan situationen är "över" och bara två gånger har domaren lyft handen till en ursäkt??? Fyra mål blev bortdömda för Hästö, det känns inte ok!!! Det var inte stegfel eller övertramp som man kanske kunde tro, eftersom då måste man ju blåsa av målet och ge frikast. Men att blåsa bort ett korrekt mål och ge frikast??? Nääää... (ja, det är den domaren som inte är bäst)
Hejja Norrköping!!!!

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Av nelliesmamma - Torsdag 1 mars 23:06

Minns du mitt snyftinlägg för ett tag sen? När jag efter bara EN dag med resa hemifrån 7:15 och hemkomst 22:45 fullkomligt havererade... Hur länge och hur många gånger har jag inte jobbat så? Och utan att äta dessutom. Och utan att ha rast. ...

Av nelliesmamma - Fredag 16 feb 23:24

Jag köpte min första häst 1993. Jag hade totalt hästuppehåll mellan 2002-2003 tror jag. Sen flyttade Donna med mig till Kestorp och kort därefter kom Bella in i bilden. Atlas köpte jag 2011 och Flicka för ett par år sen. Rädd för att jin...

Av nelliesmamma - Torsdag 8 feb 21:52

Min resa genom livet är troligen lik många andras. Min resa genom livet är troligen olik många andras. Mina svårigheter påminner troligen om många andras. Mina svårigheter påminner kanske inte om många andras. Mina glädjeämnen liknar troli...

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se