Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 mars 2010

Att spela slutspel....

Av nelliesmamma - 27 mars 2010 12:16


Ja, det är väl nåt alldeles underbart?? Att gå till SM-slutspel!!!

 

Av helt naturliga skäl håller jag på Hästö och Norrköping som båda måste ha stridit rätt HÅRT bara för att komma hit. För när man ser dem spela så är det en liten klasskillnad mot tex Aranäs, GUIF, LUGI och sen är det väl lite jämnare mot Önnered och Torslanda, men räcker inte riktigt ÄNDA fram ändå....


Men vafan?? Att spela SM-slutspel, det är STORT!! Passa på att njuta nu!!!


Jag vill hylla Norrköpings grabbar lite extra, för de har ett spel som jag gillar väldigt mycket....


NÄR man gör nånting, då gör man det ORDENTLIGT, full fart, full satsning och hjärta från början till slut. Sen att det inte räcker hela vägen - ja det ger jag fullständigt f-n i, för det spelet de har - det gillar jag!!!


Målvaktens mamma är gammal målis i NHK och grabben kollar mulet upp på läktaren när han har släppt in ett mål...det tycker jag är synd!!!


Han har ett jättebra spel som är väl genomtänkt, det syns lång väg!! Sen att skotten den här helgen är hårdare och kanske bättre placerade än han är van vid?? Det får man ta, och kanske få lite hjälp från bänken att det krävs "lite till" i satsningarna jämfört mot i serien hemma...???


Nä, överlag tycker jag att spelet är bra, och DOMARNA är bra. OCH hahaha, det finns en kille som avviker radikalt. Han är inte med i matchen överhuvetaget. Men vafan, alla andra håller bra klass tycker jag, bara domare som jag inte sett tidigare.


Men hörnini?? Är det det senaste att man blåser först och tänker sen?? Jag menar att genomgående blåser domaren av innan situationen är "över" och bara två gånger har domaren lyft handen till en ursäkt??? Fyra mål blev bortdömda för Hästö, det känns inte ok!!! Det var inte stegfel eller övertramp som man kanske kunde tro, eftersom då måste man ju blåsa av målet och ge frikast. Men att blåsa bort ett korrekt mål och ge frikast??? Nääää... (ja, det är den domaren som inte är bäst)
Hejja Norrköping!!!!

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

Det är vi

som ä

NORR-KÖ-PING

 

...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se