Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Sommartider NEJ NEJ sommartider....

Av nelliesmamma - 28 mars 2010 13:46


Ja, herregiud så daaan´t!!!


Jag missade ju matchen mellan Hästö och Norrköping om sistaplatsen i finalspelet.


Äh, jag läste inte tidningen igår och jag hörde ingen som pratade om nån sommartid?? Synd. Det hade varit JÄVLIGT roligt att se den matchen!!!  Säg till mej nästa gång Hästö arrangerar SM-slutspel samtidigt som gamla kompisar från Norrköping coachar ett lag som gått till det slutspelet.... Nääää det dröjer nog ja!!!!


Förresten!! Vad ROLIGT det var att få HEJJA riktigt på NHK som på den gamla goda tiden!!!KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHKJyllhed dök upp i klacken och ville påstå att jag är nånting som Blekinge fått för sina synders skull....men sätter man sig brevid den med starkast pipa i hela hallen så får man fatta att man kan få lite ont i öronen....

JAG ville i alla fall påstå att jag inte är ett straff för några synder, Blekinge har snarare blivit bönhörda!!!


Lite smolk i glädjebägaren:


På väg hem från gårdagens heldag i sporthallarna runt om i staun så rasade kopplingen på bilen. Den står just nu på verkstad och TUR att Mats har kontakter säger jag bara. Annars kunde det blivit jädrans dyrt det där!!!


Så....sommartiden snodde mig på matchen mellan Hästö och Norrköping. Det extra böket med att få bilen till verkstad snodde mig på matchen om tredjepris.


INGENTING ska stoppa mej från FINALEN i SM och KVALMATCHEN till div2 ikväll mellan Hästö U och IFK Karlskrona.


Jag har min åsikt klar för mig. Om det ska finnas tre klubbar kvar i stan så MÅSTE IFK vinna!!!


Hästö behöver VERKLIGEN komma upp med sitt B-lag för att höja "standarden" på spelet för de som inte platsar i A-laget.....men jag tycker nog att handbollen i stort och i det LÅNGA och lite STÖRRE perspektivet vinner på att ha fler klubbar igång.


Hästö bygger för framtiden, de klarar sig ett år till. Det blir ingen elitserie i år i alla fall, nästa år kan de vinna trean och gå rakt upp i tvåan istället...


Av de anledningarna håller jag på IFK...


...

 
ANNONS
 
Ingen bild

nilla

28 mars 2010 14:33

Hoppsan visst inte att det är sommartid..de tjatade bara om att vi skulle släcka lampan kl20.30 igår...sen så he he

 
Ingen bild

egerskog

28 mars 2010 20:34

meeeeen för faaaan gugge kom ner från läktaren.

och du med pipan man kallas ju inte mistluren för inget ;-). hoppsan känner hur dimman drar in hahahahahha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:40


Idag när vi var ute med Atlas så hörde jag att en sko var på väg att flyga av. På slutet kunde jag med blotta ögat se hur den glappade av och an. Eftersom han har rätt dålig hovkvalitet så valde jag att själv kränga av skon istället för att han...

Av nelliesmamma - Söndag 19 nov 23:30

Jag lovade att rapportera huruvida jag fått ihop tre träningspass den här veckan. Jodå. INGA PROBLEM! Det var inte i närheten av den intensitet som jag hade tänkt mig. Men tre gånger har jag blivit något sånär svett iaf. Summa summarum: ...

Av nelliesmamma - Lördag 18 nov 22:17


Ok, jag erkänner. Jag tycker att lördagkvällar ska tillbringas i soffan, men fötterna högt och gärna ett glas vin i handen. Men så har jag vänner som tycker annorlunda, eller som tycker att kvällen börjar senare. ;) Idag var det grand finale...

Av nelliesmamma - Tisdag 14 nov 14:17


Idag ska jag kasta jante all världens väg. Fy FAN vad jag är bra!! Med mina mått mätt så startade träningssäsongen på allvar idag. (Tidigare har väder fått mig att ställa in träning.) Jag hade tänkt att rida en ordentlig galopprunda i skogen ...

Av nelliesmamma - Onsdag 8 nov 21:41

  Jag döööör.   Hur många ÅÅÅR har jag varje  VECKA sagt: Jo, ja, hrm, jag jobbar ju lite mycket nu. Men det blir bättre NÄSTA VECKA   Det var lite extra extra här nu under en period som upphörde för nån vecka sen, och jag är på bättringsvä...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se