Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Sommartider NEJ NEJ sommartider....

Av nelliesmamma - 28 mars 2010 13:46


Ja, herregiud så daaan´t!!!


Jag missade ju matchen mellan Hästö och Norrköping om sistaplatsen i finalspelet.


Äh, jag läste inte tidningen igår och jag hörde ingen som pratade om nån sommartid?? Synd. Det hade varit JÄVLIGT roligt att se den matchen!!!  Säg till mej nästa gång Hästö arrangerar SM-slutspel samtidigt som gamla kompisar från Norrköping coachar ett lag som gått till det slutspelet.... Nääää det dröjer nog ja!!!!


Förresten!! Vad ROLIGT det var att få HEJJA riktigt på NHK som på den gamla goda tiden!!!KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHKJyllhed dök upp i klacken och ville påstå att jag är nånting som Blekinge fått för sina synders skull....men sätter man sig brevid den med starkast pipa i hela hallen så får man fatta att man kan få lite ont i öronen....

JAG ville i alla fall påstå att jag inte är ett straff för några synder, Blekinge har snarare blivit bönhörda!!!


Lite smolk i glädjebägaren:


På väg hem från gårdagens heldag i sporthallarna runt om i staun så rasade kopplingen på bilen. Den står just nu på verkstad och TUR att Mats har kontakter säger jag bara. Annars kunde det blivit jädrans dyrt det där!!!


Så....sommartiden snodde mig på matchen mellan Hästö och Norrköping. Det extra böket med att få bilen till verkstad snodde mig på matchen om tredjepris.


INGENTING ska stoppa mej från FINALEN i SM och KVALMATCHEN till div2 ikväll mellan Hästö U och IFK Karlskrona.


Jag har min åsikt klar för mig. Om det ska finnas tre klubbar kvar i stan så MÅSTE IFK vinna!!!


Hästö behöver VERKLIGEN komma upp med sitt B-lag för att höja "standarden" på spelet för de som inte platsar i A-laget.....men jag tycker nog att handbollen i stort och i det LÅNGA och lite STÖRRE perspektivet vinner på att ha fler klubbar igång.


Hästö bygger för framtiden, de klarar sig ett år till. Det blir ingen elitserie i år i alla fall, nästa år kan de vinna trean och gå rakt upp i tvåan istället...


Av de anledningarna håller jag på IFK...


...

 
ANNONS
 
Ingen bild

nilla

28 mars 2010 14:33

Hoppsan visst inte att det är sommartid..de tjatade bara om att vi skulle släcka lampan kl20.30 igår...sen så he he

 
Ingen bild

egerskog

28 mars 2010 20:34

meeeeen för faaaan gugge kom ner från läktaren.

och du med pipan man kallas ju inte mistluren för inget ;-). hoppsan känner hur dimman drar in hahahahahha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se