Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 28 mars 2010

Sommartider NEJ NEJ sommartider....

Av nelliesmamma - 28 mars 2010 13:46


Ja, herregiud så daaan´t!!!


Jag missade ju matchen mellan Hästö och Norrköping om sistaplatsen i finalspelet.


Äh, jag läste inte tidningen igår och jag hörde ingen som pratade om nån sommartid?? Synd. Det hade varit JÄVLIGT roligt att se den matchen!!!  Säg till mej nästa gång Hästö arrangerar SM-slutspel samtidigt som gamla kompisar från Norrköping coachar ett lag som gått till det slutspelet.... Nääää det dröjer nog ja!!!!


Förresten!! Vad ROLIGT det var att få HEJJA riktigt på NHK som på den gamla goda tiden!!!KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHK

KÄMPA PÅ NHKJyllhed dök upp i klacken och ville påstå att jag är nånting som Blekinge fått för sina synders skull....men sätter man sig brevid den med starkast pipa i hela hallen så får man fatta att man kan få lite ont i öronen....

JAG ville i alla fall påstå att jag inte är ett straff för några synder, Blekinge har snarare blivit bönhörda!!!


Lite smolk i glädjebägaren:


På väg hem från gårdagens heldag i sporthallarna runt om i staun så rasade kopplingen på bilen. Den står just nu på verkstad och TUR att Mats har kontakter säger jag bara. Annars kunde det blivit jädrans dyrt det där!!!


Så....sommartiden snodde mig på matchen mellan Hästö och Norrköping. Det extra böket med att få bilen till verkstad snodde mig på matchen om tredjepris.


INGENTING ska stoppa mej från FINALEN i SM och KVALMATCHEN till div2 ikväll mellan Hästö U och IFK Karlskrona.


Jag har min åsikt klar för mig. Om det ska finnas tre klubbar kvar i stan så MÅSTE IFK vinna!!!


Hästö behöver VERKLIGEN komma upp med sitt B-lag för att höja "standarden" på spelet för de som inte platsar i A-laget.....men jag tycker nog att handbollen i stort och i det LÅNGA och lite STÖRRE perspektivet vinner på att ha fler klubbar igång.


Hästö bygger för framtiden, de klarar sig ett år till. Det blir ingen elitserie i år i alla fall, nästa år kan de vinna trean och gå rakt upp i tvåan istället...


Av de anledningarna håller jag på IFK...


...

 
ANNONS
 
Ingen bild

nilla

28 mars 2010 14:33

Hoppsan visst inte att det är sommartid..de tjatade bara om att vi skulle släcka lampan kl20.30 igår...sen så he he

 
Ingen bild

egerskog

28 mars 2010 20:34

meeeeen för faaaan gugge kom ner från läktaren.

och du med pipan man kallas ju inte mistluren för inget ;-). hoppsan känner hur dimman drar in hahahahahha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - 1 december 2017 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - 27 november 2017 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - 25 november 2017 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - 20 november 2017 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se