Nelliesmamma

Alla inlägg under mars 2010

Av nelliesmamma - 20 mars 2010 22:13


Min absoluta favorit all time high!!!


http://www.youtube.com/watch?v=tKV7n-shsHo


Måste SES!!!!


...

ANNONS
Av nelliesmamma - 20 mars 2010 12:43


Hahaha, ja jag är BÄST på att sälja choklad på COOP. Jag fick gå hem över en timme för tidigt för jag hade sålt slut på ALL choklad som fanns på hela bygget!!!


Ja, vad ska man säga?? Hälften av alla som passerade mitt bord, eller snarare fick SYN på mitt bord fick ett nytt ljus i blicken liksom... De styrde mycket bestämt stegen mot chokladen!! Och hälften av dem köpte faktiskt två kakor oxå. BRA tycker jag!!! Men jag frågade ALLA, jag menar ALLA om de ville smaka, så jag gjorde ett BRA säljjobb oxå tycker jag.


Det var SKITROLIGT!! Kan du tänka dig mej i en situation där det är MENINGEN att jag ska prata med ALLA som går förbi om GODIS???  Hahaha, det enda var att jag fick ont i ryggen av det. Inte igår - men idag. Förhoppningsvis är jag bara TRÖTT och har lite TRÄNINGSVÄRK. Men det är nog ganska stora muskler där i ryggen som jag har träningsvärk i i så fall. Det är skitjobbigt!!! Men va fan, igår var det skitkul!!!


När det gäller handbollen....


Jag hade ett ganska långt snack med Micke igår. Du som känner mig vet att jag älskar SPORTEN handboll. Det är min stora passion och jag vill gärna att damhandbollen i Blekinge ska må BRA!! Det gör den inte idag tycker jag!!


Ronneby är på väg ner i div 2.

Flottan tappar sina stjärnor till hösten?

Karlshamn har hur många spelare som går ut gymnasiet? (försvinner från Blekinge??)


  Men för fan!!! Vi får inte låta allt rinna ut i sanden nu...


De som är engagerade i Ronneby måste ju i alla fall tänka så långsiktigt som det bara är möjligt!???


Jag sa till Micke att det är att gräva en grav för Ronneby damhandboll om man släpper ner laget i div 2.  (om man begär ner sig, har vi spelat för dåligt så har vi, men tom Pandora har fått frågan om div 1 spel. )


Varför är det så farligt att ta ett mellanår i 2an?


*Flera av lagen som går upp i div 1 har vi häng på. Skratta gärna men vi hade LÄNGE häng på till och med O/V, vi hade Dalhem, Lågan, Eslövstjejerna, Kalmar, Kristianstad och Flottan. Jag menar att man inte måste vara aspirant på SERIESEGER för att spela i en serie.


*Men hur många vill träna tre gånger i veckan för att spela mot lag som Tingsryd, SAMTIDIGT som man kan vara en av tre som spelar för serieseger. Det finns ju faktiskt bra lag, tex Växjö och Eksjö som slåss med Ronneby för seger i div 2. Det är alltså ingen "garanti" på att man går rakt upp i div 1 efter ett år i 2an...


*Vad händer med damhandbollen i Ronneby om man inte går rakt upp i 1an efter ett mellanår i 2an?? Vilka spelare ställer ens upp på ett mellanår??


Njä, här gäller det att tänka efter före och se om sitt hus!!


...


ANNONS
Av nelliesmamma - 18 mars 2010 20:35


KETOS=Kroppen tillverkar "egna" kolisar när man inte äter några.


Jag har "nog" inte varit i KETOS sen jag gick ner i spagat tror jag. Jag har haft problem med tröstätande sen dess!!   


Imorron gör jag debut som DEMONSTRATRIS på COOP i Karlshamn. Jag ska bjuda på RITTER SPORT choklad!!! Det är enklaste av alla jobb juh!! Att bjuda på godis kan ju en idiot klara av liksom...hahahaha Välkomna alla som är sugna på godis!!


De har en säljtävling mellan alla demonstratriser som har det här uppdraget imorron. Men kom igen nu, hur ska jag kunna vinna mot en tjej eller kille som står i Stockholm eller Göteborg?? Hmmm, man ska skicka in ett foto på hur man byggt sitt demobord och dekoreringen.... kanske kan vinna på det??? Såklart jag vill vinna!!     


Igår hade vi mörkerövning med skolan, tipspromenad och åka bil för att leta efter "medtrafikanter" med och utan reflex. Alltså vi hade alla rätt på tipspromenaden och hittade alla dolda trafikanter men hade glömt svaret på utslagsfrågan.


Hur många motorfordon finns på jorden?? (bil, buss, lastbil)


Vi har pratat om det på en lektion men ingen i laget kunde komma ihåg så vi gissade på 1,5 miljard men rätta svaret var ungefär hälften tror jag!!! Jag frös så jävla dant så jag kommer faktiskt inte ihåg det rätta svaret!! Men IGENtligen, vad ska jag med en påse bilar till??? (första pris) Jag vann ju det på teambuildingveckan och kunde inte äta det...NU kan jag inte äta det...


Men på klassfesten den första april då blir det både godis och annat!!!   ...

Av nelliesmamma - 14 mars 2010 18:25


Hurra för det!!! Kenta tyckte det gick så bra igår - han ville att jag skulle fortsätta snacket på bänken.   Det är kul tycker jag. Jag som alla andra gillar credd....


Men vad man får vara med om när man är ledare... saker som man aldrig hade kunnat drömma om. Här kommer en scen från omklädningsrummet:


J: Utespelare som fuskat som målvakt en tid, i brist på målvakt.

F: Utespelare från P-95 som ska debutera i mål för 96:orna.

A: Annan utespelare som jag inte minns vem det var??

 

 


F: Har precis tagit på sig suspensoaren för första gången (?)

   -Alltså, det måste vara jobbigt att springa med susp på sej.

J: -Har tjejer susp på sej när de spelar? (till mig)

Jag: - Nej, men alltså... varför skulle vi ha susp på oss???

A: Men erkänn!! Tjejer som spelar hockey har susp på sej, eller hur?? Det är jag säker på!!!

Jag: - Men VARFÖR skulle vi ha susp, vi har ju ingenting som kan gå sönder!!

A: Rycker på axlarna.... -Äggstockarna kanske??RIDÅ!!

 

 


Redan på matchen igår laddade vi för den här Karlshamnsmatchen. "Det gäller att vi håller oss på en hög nivå för imorron blir det en tuff match mot Karlshamn"Yeah right. I halvlek ledde vi med 15-0.Där satt vi alla i omklädningsrummet.....eller???  


-Var är F??

-Äh, han är och köper en hamburgare.


-VA??????


Ja, så var det tydligen, är man hungrig och måste äta så....måste man väl äta???
Jag ska hylla F som fullkomligt BRILJERADE i mål. Han fick en del skott på sig - och han skötte sig galant!! Det var riktigt roligt att se.


Sen har vi det här med att hålla fokus när man inte har ett riktigt motstånd. Det är otroligt svårt och en bit in i andra halvlek stod det 20-5, alltså 5-5 i andra halvlek. Jag fick lov att ta en time out och snacka igenom det!!  


Det blev betydligt bättre och vi kunde gå från i matchen med iaf 11-5 i andra halvlek. Det var helt ok tycker jag, eftersom jag vet så väldigt väl hur svårt det är att spela ut när man absolut inte behöver!!!


Så jag kan bara stämma in i hyllningssången:  


Grattis till seriesegern mina favvopojkar!!!!

 

 

...

Av nelliesmamma - 13 mars 2010 15:25


Hahaha, ja Hästös herrlag får passa sig så de inte blir omsprungna av 96:orna.


Ja i mitt hjärta då såklart!!!

 

Spelade match hemma mot Kalmar idag och det var verkligen underhållning. Innan matchen pratade vi om vilka otäcka saker som kan komma efter underskattning.

 

Förlust tex...  

 

Men här hoppar inga halta löss, det kan jag tala om för er. Vilka killar alltså. Jag bara älskar dem ALLIHOPA!!!! När de går ner sig lite och börjar slarva med passningarna.....

 

Då går jag (ja, idag var det jag som skötte 98% av snacket...undrar varför...haha)   på och peppar och hejjar   och VIPS så sitter passningarna, satsningarna är fulla och målen bara ramlar in!!!

 

När kantspelarna missar pratar vi DIREKT om vad som hände och varför, gissa vad som händer vid nästa läge??? Såklart sitter bollen, för de gör EXAKT som man säger till dem. Ja, det finns ett undantag, men vi tar honom på träningen så han får känna hur det ska kännas. Han litar inte på att mitt ord håller ännu....det kommer!!!

 

I paus ledde vi med 22-4 och jag föreslog att vi skulle vinna matchen med 44-8, men jag mötte protester??

 

-Varför ska vi godkänna att släppa in fler mål??

 

Jag hävdade att det var ok att släppa in fyra mål.... och det flesta var med på noterna. Efter fyra minuter i andra hade vi släppt in två mål...

 

Men som jag sa så har de en förmåga att höja sig, så vi klarade NÄSTAN vårt mål.

 

Matchen slutade 45-9, ett mål fel på båda lagen, men vi vann ju med rätt antal mål iaf. Alla var nöjda och glada med matchen.

 

Imorron åker vi till Karlshamn, då blir det MATCH!!!  

 

...

Av nelliesmamma - 11 mars 2010 08:31


Min stora dröm är att jag ska kunna springa igen. Efter jul så har jag sprungit på träningen!!! Vi pratar ruscher på högst 20 meter när vi spelar doppboll och så... hihi Men det viktiga är att jag inte har fått ont av det.


Men jag drömmer om att kunna ta 4,5:an runt...


Enligt säker källa så ska det inte vara några problem för ryggen att springa idag. Men ändå får jag ont... Men faktum är att källan har rätt. Ja, Katarinadoktorn då för dig som inte riktigt fick ihop det...hahaha. Jag får alltså inte ont i ryggen på det sätt som jag fick tidigare, utan mer i höftleden...


Jag har gjort klart med vikten, muskler fram och baksida lår samt bål, men det saknas på ett annat ställe, eller två!! Insida och utsida lår, höftleden hålls inte på plats utan belastas för tufft!!  Boten???


  


Ett hederligt gummiband...jag använder det HELA tiden när jag sitter still, (nu tex) men jag ska ju alltid överdriva så jag använder det HELA tiden när jag går hemma oxå... och gör sånna där "sidodrag" när jag står still...


  DET är oxå jobbigt. Och jag är ganska trött i utsida lår oxå... hihihi


Men om man verkligen vill något så är det värt lite plågor. Jag vill verkligen kunna springa igen!!!...

Av nelliesmamma - 10 mars 2010 08:30


Jo, jag städade lite i garderoben igår och då hittade jag ett par byxor som legat längst in i garderoben sen i Augusti ungefär. Jag köpte dem när jag började på Manpower.
Jag kom ihåg nu att jag hade visat dem tidigare...det roliga DÅ var ju att jag till vardags bara har jogging på mej. Jobbar man på Järnia så har man Fristadskläder på jobbet...och när jag kom hem så var det träning eller hästarna. Jag ÄGDE verkligen inga kläder att ha på mej när jag började på Manpower. Ja, förutom riktiga FESTKLÄDER då. Till skillnad från ännu tidigare i livet!!!!


Hahaha...Hanna, kommer du ihåg?


"Ska du på fest? Jamen då får du ta på dej dina finaste joggings då??"


Och det var PRECIS vad jag gjorde oxå!!! Men det var länge sen nu....   


När jag köpte de där byxorna i alla fall....hahaha, då satt de fint, tight och så, det är stretch liksom. Jag var tvungen att kolla hur de passade nu...


   


Alltså, jag tycker inte att jag är smal på något vis...men jag har verkligen gått ner i vikt. Jag vet att det är så men jag känner mig inte mycket smalare nu.... eller så har jag inte riktigt fattat HUR rund jag var innan...


  


På bilderna ser det ut som jag drar i tyget, men faktiskt inte...  Haha, men jag spänner magen lite...det finns en sexpack där inne nånstans... Hallåååå, var är du???


Sen dök det upp en annan sak som gjorde mig smickrad. Jag ska förklara. När mina VÄNNER säger att jag har mycket kvar att ge på planen så är det mina VÄNNER - de känner mej och de har sett mig spela både bra och dåliga dagar. Vi har tränat ihop och vi tycker om varandra helt enkelt. Det betyder mycket för mej, precis som mina vänner betyder mycket för mej. Men när det dyker upp någon som jag inte känner och säger så här i kommentarerna, då blir jag smickrad....

 

 

 


Skrivet av: åke

Ingen bild

Kommer du att spela i karlshamn nästa år? de behöver ju en målvakt till och du har mycket kvar att ge eller hur.
Jag tror att nicklas och henna skulle uppskatta om du gick dit

tror inte du det?
Vem är åke?? Ingen aning faktiskt (förlåt om jag borde!), kanske någon som vill skoja lite, kanske någon som tycker att jag har mer att ge på handbollsplanen... jag tycker det var fint skrivet och jag blir glad av det. Om jag får ett samtal från Karlshamn?? Vad händer då??
Nobody knows...


....

Av nelliesmamma - 9 mars 2010 13:03


Idag hände nånting MYCKET märkligt här hemma. Nellie har ju karantän och jag har liksom ont i magen med många toabesök eller vad man ska säga...


Hur som helst, hästarna måste till hagen, och jag tänkte chansa på att jag skulle hinna fram och tillbaka utan att det blev nån direkt katastrof på vägen.   


När vi gick hemifrån såg det ut så här.När vi hade gått ungefär 75-100 meter hörde jag hur grannens hund skällde... har man haft hund länge så vet man när det är "hallå, det kommer nån" eller när det är "sluta gå förbi på min väg". Och han skällde definitivt "hallå, det kommer nån" !!!


Jag tänkte, det låter verkligen som om det är nån hemma hos oss, men jag har låst dörren så det är ok. Det klarar sig tills jag kommer tillbaka...vill ju inte att den här trippen ska ta för lång tid. Man har ju brått tillbaka till toan liksom!!!    


När jag kom tillbaka såg det ut så här:


  


Och nej, den har inte blåst igen...Men om du tror att det var det som var det konstiga??? Nä... kolla vad som fanns i Bossens rastgård???  


  


Alltså, jag skojar inte, men jag var helt säker på att Mats skojade med mej!!!Hahaha...vad gör man???


Ringer 11414 såklart och berättar att man har två rymlingar på tomten!! Inom en halvtimme hade matte och husse hämtat dem och allt var frid och fröjd igen. Gissa om Bossi har haft fullt upp med att kissa över alla fläckar på tomten??? Hahaha.


Men allvarligt, vem har satt hundarna där??? Nobody knows.......  

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8
9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se