Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 april 2010

Jag är inte hundra..

Av nelliesmamma - 27 april 2010 21:50


Hahaha, jag är RIKTIGT nervös för imorron....


Första handbollsträningen för säsongen och jag vet inte hur det ska bli till hösten.


Jag vet inte om jag passar in i gänget riktigt... Har du varit med ett tag så fattar du säkert vad jag menar. De allra flesta i laget skulle jag rycka ut mitt i natten för att ge en hjälpande hand, sen finns det så konstiga vibbar från andra...


Ska man orka dissa dem en hel säsong eller?


Som sagt de allra flesta är så superdupergulliga och sen så har det skurit sig med nån och det är inte roligt, eftersom jag inte riktigt vet som gått fel. Jag vet inte OM jag har gjort nåt speciellt fel eller om det bara är så enkelt att vi inte synkar... Oavsett så är ju jag typ dubbelt så gammal så jag ska ju föregå med gott exempel och bla bla bla bla... hahaha, vet inte hur mycket kraft jag har till sånt.


Jag vill ENDAST åka och träna handboll, ha skitkul, bli dötrött och åka hem med ett saligt leende på läpparna, kan jag få det??


Jag åker dit med förhoppning om en härlig säsong. Får se hur det blir...


Men det här är i alla fall roligt!! Du har kanske som jag hört den förut, men den är VÄRD att läsa igen!!!


En ung nygift kvinna hade varit och inhandlat en garderob på IKEA. När hon kom hem började hon att montera upp den.

Utanför hennes fönster fanns en busshållplats.
Precis när hon var klar med garderoben körde bussen förbi och garderoben föll ihop. Hon kliade sig lite i huvudet och monterade sedan ihop den igen.
Strax därpå kom nästa buss, och garderoben föll ihop som ett korthus.

Hon ringde då till IKEA och talade om vad som hänt. De lovade att skicka dit en kille som kunde fixa det.
  Montören kom dit och fick ihop garderoben. Men precis när den var färdigmonterad igen så kom bussen och garderoben föll ihop.

När han för andra gången fått ihop garderoben gick han in och ställde sig i den för att se vad det var som egentligen hände.

Just då kom kvinnans make hem. Han var nyfiken på hur garderoben som hans fru hade inhandlat såg ut, och stegade in i rummet där garderoben stod.
När han beundrat den, öppnade han garderobsdörren för att se hur den såg ut på insidan.

Maken och montören tittade ett ögonblick på varandra och sedan sa montören:

 

'Du tror väl inte mig, men jag står faktiskt här och väntar på bussen.'

 

...


 
 
Ingen bild

Quest

28 april 2010 11:52

Roligt att nanne o lasse olssons namn kommer på tal när det snackas om samarbete och elithandboll i Blekinge. När deras döttrar stack så stack också dom, de skiter i alla oss andra i blekinge förutom deras egna barn. Ställ er frågan, varför gör inte nanne något i karlshamn längre? Värför är lasse med juniorerna? Kan det vara för att hanns son spelar där? Det är bara snack när det gäller bröderna olsson.

 
Ingen bild

Quest

28 april 2010 11:58

Bra initiativ av dig dock om samarbete, tror bara inte det är möjligt tyvärr. Finns det några klubbar i mitt gamla län som samarbetar på något plan eller är det fortfarande bara revirpinkande??
Vilken klubb ska du träna med ikväll?
Lycka till det går säkert bra.

 
Ingen bild

Nelliesmamma

28 april 2010 14:20


Hahaha, vilken TUUUR att det var nån annan som tog upp det där med The Olsson Brothers...

Jag vet, och alla andra vet(?) att de båda gjort mycket för handbollen i blekinge. Vi har alla oxå kunnat konstatera att insatserna har varit extra heta när det gäller lag där egna barn funnits.

Flera kanske tycker att det är DÅLIGT, själv kör jag på inslagen väg och finner något bra i det.

Jag tycker att de som fått ta del av Olsson Brothers kunskaper kan skatta sig lyckliga.

Ska man göra något BRA så gäller det att man har hjärtat med sig. Har de "bara" hjärtat med när de tränar lag där egna barn är med så är det såklart DET som de ska syssla med.

Jag som DU hoppas oxå att revirpinkandet ska komma till en ände...men JAG kan inte göra mer i dagsläget. Om jag får påstötningar kommer jag givetvis (hahaha) lägga lite mer krut än att bara skicka mejl till dagens tränare. (Det som jag redan gjort.) Men då pratar vi personlig kontakt av spelare som önskar så. Inte anonyma kommentarer på min blogg. Det ger ingen trovärdighet vid kontakt med klubbarna.

Ikväll tränar jag med Ronneby och jag är KONSTIGT NOG fortfarande nervös. Varför?? Hmmmm....

..

 
Nykan

Nykan

28 april 2010 18:02

Ska du fortsätta spela i Ronneby? Är detta vad du vill har du kommit till den slutsattsen eller du vet fortfarande inte? Jag hänger inte med alls längre :) Hoppas du kommer fram till de som känns bäst för dej, jag hejar såklart för att du ska fortsätta spela :).

Ovanstående kommentarer är jag dock mycket nyfiken på, vilken denna är?
Helen du vet precis vad jag står i frågor kring handbollen i Blekinge och vad som hänt senaste år. och jag tror att våra åsikter stämmer ganska perfket överens

http://nykis.blogg.se

 
Ingen bild

Nelliesmamma

28 april 2010 22:36


Jag tyckte det ljusnade lite när Ronneby lottades in i div 1. Jag ser inte nån vits med att träna 3-5 dagar i veckan för att spela div 2.

Nu verkar det som om inte sista ordet är sagt. Så då har inte heller jag sagt sista ordet. Men det SENASTE ordet är att jag tränar en gång i veckan för att hålla motivationen uppe för egenträningen!

..

 
Marianne

Marianne

30 april 2010 20:33

Konstiga vibbar mm brukar grundas på osäkerhet. Så med lite tur så kanske det går över till en varm relation istället. Ett lag är alltid ett lag och fattas det en person så är man inte fulltalig.
Jag önskar dig en trevlig valborg och 1a Maj.
kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Ingen bild

Jorre

5 maj 2010 20:27

Heej!

Ja du vet vart jag står iaf och hoppas verkligen att du stannar! PS. Du har mycket kraft det vet jag :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 8 december 2023 20:29

I min familj är vi fem syskon och en halv.    Det är en underdrift när jag säger att det har varit svårt att förstå alla. Ju mer jag tänker på det, desto mer inser jag att vi alla fem och en halv är varandras motsatser -i allt. Och ärligt så kan ...

Av nelliesmamma - 15 augusti 2021 21:26

Jag har sett och upplevt toppen och botten.   Jag har sett vilket arbete som krävs för att bli bäst.  Jag har sett alla svettdroppar som Du betalat för att komma först. Jag har sett vilket pyttemisstag som tar Dig från guldmedaljen. Jag har...

Av nelliesmamma - 15 augusti 2021 20:45

Den här bloggen startade jag för sååå många år sedan. Jag hade så mycket som jag behövde få ur mig.    Jag vet att många älskade, många hatade, och ännu fler förundrades över mitt sätt att se på världen.   Eller kanske mest av allt hur jag så...

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok


Skapa flashcards