Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Long time no seeee...

Av nelliesmamma - 23 maj 2010 16:00


Hahaha, den blev långvarig den där fiskehistorien med Nellie....


Jag kan berätta att vi har fiskat nästan varje kväll sen dess, MEN vi fick lov att lära oss något häromkvällen. Nämligen att Nellie tröttnar på att fiska i vattnet efter en stund. Så då flyger den där vobblern omkring i luften och VIPS så sitter den fast i fingret OCH armen på samma gång. Det gjorde ont på lilla prinsessan kan jag lova. HELA hullingen var fast inne i fingret, men på nåt vis lyckades vi få loss den utan att behöva åka till nån doktor!!!


Det kan inte vara roligt att vara en del av de där infotavlorna som brukar sitta på väggen på akuten. Där finns spikar "från skinkan på ung man" och så vidare....


Nä, nu fiskar Nellie med ett skeddrag UTAN krok. Hmmm känns MYCKET tryggare. Men den där mossjön som ligger bara några hundra meter från vårt hus. DÄR finns det mycket gädda kan jag lova!!! Vi fick en var sin gädda sist vi var där!!!


Nu igår så körde vi hästarna till Långasjö...alltså det var Wille, Nellie och jag. Sen band vi hästarna i ett träd och satte igång och fiska. MEN det var så att jag vände ryggen till Nellie och sjön på samma gång!!! OBS!! Så ska man INTE göra!!!


Nellie satt och badade fötterna med skorna på!!!


Aja, jag hade KLÄDER såklart, men hon fick gå omkring barfota tills hon klagade på att hon frös....då vände vi hemåt!!!


Idag har det varit ved för hela slanten. Jag ska chocka kroppen med Pizza innan jag drar iväg på badminton. Första gången sen jag blev förkyld. LUGNT ikväll men det är ändå roligt att känna att man är på G igen.


SKÖNT!!!...

 
ANNONS
 
Marianne

Marianne

23 maj 2010 23:15

Aj, aj det måste gjort ont med en krok i både finger och arm, hullingarna gör ju att de sitter fast ordentligt. Men skönt att ni slapp ett sjukhusbesök.
Jag förstår att det är säkrare med ett drag utan krokar.
ha det gott

http://www.ekoxenskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se