Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 maj 2010

Det ser ok ut!!!

Av nelliesmamma - 27 maj 2010 10:36


Jahapp!!!


Nu är jag tillbaka på handbollsplanen!! Träning igår kväll och det var en jävligt bra sådan faktiskt. Nu är det en hel del orutinerade tjejer i laget och det avspeglar sig såklart i kvaliteten i det stora hela. Men det är inte det allra primära enligt min ringa mening.


Mycket viktigare är att ALLA går för fullt!!! Att man alltid försöker göra sitt allra bästa, ta alla halvlägen och göra ett helt läge av det. Precis så var det och jag håller med Micke. Det är ROLIGT att se när unga och nya spelare verkligen tar för sig!! Då kan man bli bättre!! Både som spelare och som kollektiv!!

 

Det känns att jag inte tränat riktigt sen i Januari, och det syns givetvis i mitt agerande. Det gör jävligt ont att ta i i ytterlägena och hela höften känns som jag vet inte vad när jag försöker. Nu är det fys och tålamod som gäller en tid framöver!!!


Om jag blir aktuell för spel i höst så är det DÅ som jag ska vara på topp. För att jag ska vara det krävs ett målmedvetet tränande över hela sommaren. Nu är det som sagt tålamod och målmedvetenhet som gäller!!...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Av nelliesmamma - Lördag 21 april 21:27

  Nu kommer ett nytt inlägg som handlar om min utbrändhet och min väg tillbaka till det liv jag vill leva.   Jag träffar en stresscoach vid namn Maria Helander.    Första tillfället fick jag DARK i läxa.   Dagsljus Andningsminuten R...

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se