Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Livet är en strid....

Av nelliesmamma - 14 juni 2010 12:20


Hahaha...


Idag har jag hängt i GUNGAN tre gånger allaredan!! X-trainer en halvtimme med en halvtimme stretch på det och jag är S-M-Ä-R-T-F-R-I en liten stund.


Ska till Katarinadoktorn med Nellie om en stund och då ska hon få kolla så allt är rakt - sen kör vi väl två pass om dagen så jag kan jobba på tors-lördag.


INTE optimalt att vara demonstratris i matbutiken och stå på stengolv i 7 timmar när ryggen inte är ok, men vad fan ska man göra? Leva på luft eller?


Torsdag och Fredag demar jag Rydbergs potatissallad, coleslaw och tsatsiki med Ellos kryddkorv... Låter gott va??? Kom till Citygross Karlskrona!!!


Får se om personalen är lyckligare idag. Förra veckan jag var där kändes det som om nån dött. (tänk om det faktiskt var så??) Olyckligare personal tror jag inte att jag nånsin träffat på faktiskt. Undantaget var tjejen med utstuderad Karlshamnsdialekt!  När jag kom hem och berättade för Mats hur jag blivit bemött skakade han på huvvet och sa: Det har jag alltid tyckt....personalen på Citygross kan OMÖJLIGT trivas på jobbet, inte ett leende så långt ögat når!!


Jag var i Karlshamn sen nästa dag och där sa alla HEJ och var mycket trevliga!!


Hahaha...men man kanske är lite "Gamla Jernboden"-skadad???


INTE EN KUND ska komma in genom dörren utan att få ett leende och ett HEJ!                     Regel nummer ett som man får lära sig första dagen.


Såklart man har missat en och annan nån gång men....


Nog log jag och hälsade på ALLA kunder i HELA butiken ALLTID! För att inte tala om att man förväntades vara hjälpsam mot leverantörer som var på besök...


...

 
ANNONS
 
Jorre

Jorre

14 juni 2010 18:52

Hehe de tiderna ville hon att jag skulle ta. Men då är jag iväg, så tur att du fick dem :D
När jag jobbade där sist tyckte jag med att de var lite konstiga. Och du när du går in där på torsdag, tänk då på hur det luktar där inne och så säger du det till mig sen. Så får vi se om du tycker som jag :P

http://jorres.blogg.se

 
Marianne

Marianne

23 juni 2010 22:55

Jäklar, jag missade dig då du var på City gross. Har aldrig tänkt på om personalen är glada eller inte. Men de som jobbar i charken är trevliga och fixar fram det man frågar efter.
Och det luktar piss i entrén till C G.. jupp
Ha det gott. kram

http://www.ekoxenskennel.se

 
Nelliesmamma

Nelliesmamma

24 juni 2010 09:13

Hahaha...vet du vad??

Charkpersonalen är undantaget som bekräftar regeln. De är nästan sjukligt glada, positiva och trevliga...hihihi

Men nån pisslukt har jag inte känt..fel på näsan?

http://www.nelliesmamma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se