Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Bilder från mobilen!

Av nelliesmamma - 14 juni 2010 19:53


Ja, jag har inget minneskort i mobilen, dags att tömma den på bilder! Kan knappast inte skicka SMS utan att få frågan "minnet fullt, skicka utan att spara?"


Först av allt kommer såklart Nellie...Sen kommer "lilla" Boss!!


     


Och premiärturen nån gång i våras, precis när snön gått bort!!


  


Och två besökare vid Långö när vi hade avslutning med Hästöpojkarna..


  


Eller vaddå besökare, det är såklart VI som är besökarna på Långö och svanarna de som är bofasta!!


...

 
ANNONS
 
susanne

susanne

15 juni 2010 06:10

bättre visa dom här ! jätte fina bilder :)

http://sibyllanshemligheter.blogspot.com

 
Marie Alexandersson

Marie Alexandersson

15 juni 2010 16:26

Så härliga bilder.. Jättekul att se Nellie och hästarna.. Ha det gott!

http://mammasgullungeida.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Av nelliesmamma - Lördag 21 april 21:27

  Nu kommer ett nytt inlägg som handlar om min utbrändhet och min väg tillbaka till det liv jag vill leva.   Jag träffar en stresscoach vid namn Maria Helander.    Första tillfället fick jag DARK i läxa.   Dagsljus Andningsminuten R...

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se