Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 31 december 2010

Say no more....

Av nelliesmamma - 31 december 2010 19:48


Gott Nytt År!!
...

 
ANNONS
 
Ingen bild

handboll i öst

3 januari 2011 10:29

Du som verkar vara lite insatt, vet du om IFK:s herrlag ska dra sig ur trean? Ryktet går ju.

 
Ingen bild

Helen

7 januari 2011 12:29

Hej handboll i öst.

Ursäkta, jag har inte haft nån uppkoppling senaste veckan så jag har inte haft koll på min blogg alls.

Det senaste jag hörde var att det var möte med stor uppslutning. Alla vill fortsätta spela och jag hoppas att de håller i säsongen ut!

Problemet så här långt har varit att spelarna har oregelbunden träningsnärvaro, det tog musten ur Lasse F och Lasse S. Ingen vill vara tränare när man bara har ett fåtal närvarande...

Jag tror att det bästa för handbollen är om det finns flera klubbar med aktiva handbollsspelare. Vi får se hur det blir!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Av nelliesmamma - Lördag 21 april 21:27

  Nu kommer ett nytt inlägg som handlar om min utbrändhet och min väg tillbaka till det liv jag vill leva.   Jag träffar en stresscoach vid namn Maria Helander.    Första tillfället fick jag DARK i läxa.   Dagsljus Andningsminuten R...

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se