Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 27 mars 2011

Att ställa fram klockan....

Av nelliesmamma - 27 mars 2011 17:20


IGÅR tänkte jag att "det vore nog bäst att ställa fram klockan så fort som möjligt för att inte glömma bort det." Sen glömde jag bort det.


Men idag har vi iaf gått 4,5:an med hästarna så Nellie fick rida, städat hela tomten, fixat stallet, nu dricker jag the och snart dags att skynda iväg till badmintonträningen. Nellie är en skön stjärna, hon lallade omkring på tomten och lite överallt medan vi stökade överallt. Men VIPS var hon borta. URK! Hittade henne nere i skogen NÄRA kärret!! URSÄKTA jag hade vänt ryggen till EN MINUT! Nu vet jag att det inte går längre....


 Jag hade verkligen tänkt att hinna sola innan träningen, men när en timme helt plötsligt försvann ur mitt liv så får väl solningen vänta till en annan dag!!


Jag väntar på att jag ska kunna klämma in en PICKNICK på min lunch oxå. Imorron ingen lunch, får sikta på tisdag så länge. Det är mina goa tjejer från Aastra som blir mina lunchdejtar! Sist hade vi SJUKT kul, så jag längtar verkligen! Ska vi käka ute och mysa i solen så förutsätts ju just det - SOL!!


....

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se