Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 1 maj 2011

Valborg hos Linda och Fredde.

Av nelliesmamma - 1 maj 2011 09:43

  

Det var en sliten Helen och Mats som åkte till Linda och Fredde igårkväll. Som vanligt var det sjukt god mat och en avslappnad atmosfär. Det är nåt visst med att åka till dem, det är så okonstlat på nåt vis, samtidigt som allt är så in-i-h-e tipptopp. Ja, jag kan inte härma det, hon är suverän den där Linda. Och Fredde var på lysande humör, som vanligt.


Igår ingen kamera med på kalaset, så här kommer istället en bild från VINPROVNINGEN som jag lovat tidigare!De tjusiga kvinnorna på bilden är TJEJLIGAN på WIDO. Från vänster:


Frida, Lotta, Jag, Anne och Maria. I bakgrunden alla karlarna, utom Marias och min....Bakom mej står istället somaliääären som höll i själva vinprovningen. En kille som tog körkort hos oss....


Förresten måste jag berätta om när jag skulle lära ut cirkulationsplats för TREDJE gången till samma elev. Jag insåg att jag inte kunde RITA och BERÄTTA så att personen förstod hur jag ville ha det. Jag satte mig vid ratten och visade ÖVERTYDLIGT hur man flyttar bilen från inre filen till den yttre filen innan man kör ut. Nu kommer det:


"Jag skäms, så här kan man inte köra. Den där bilens förare tittade konstigt på oss"


Jag bara dooooog av skratt!! För givetvis ÖVERDREV jag för att budskapet skulle gå fram ordentligt. Jag menar, tredje gången gillt. Man kan inte slösa bort dyrbar tid på att vara otydlig!! Vi bytte tillbaka och VIPS så kunde eleven köra prickfritt i en rondell!! KUUUL!... 
ANNONS
 
Ingen bild

Nilla

1 maj 2011 10:22

finns det rondeller i Blekinge? :)

 
Helen

Helen

1 maj 2011 10:28

Hihihi, rondellen är ju det område som man INTE kör på. Rondellkörning är ju alltså egentligen FEL, om man inte tänker sig just att rondellkörning betyder köra runt en rondell!! (Inte köra I en rondell)

http://www.nelliesmamma.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se