Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 8 maj 2011

En helg i Göteborg!

Av nelliesmamma - 8 maj 2011 16:29


För det första så vill jag påstå att det var det sämsta SM-finalarrangemang vi varit på iaf. Det kommer aldrig bli som på den gamla goda tiden när Hammarby är i final!!


Men kan man inte begära att det är lite fart och fläkt och lite tävlingar och lite plojj i samband med SM-finalerna? Nä, Skandinavium får duktigt dåligt betyg av oss!!


Eslöv med MINA flickor med i laget skulle förresten ha vunnit!!


De brände många straffar, spelade upp sig och sen fick de DOMARNA mot sig. Ursäkta men det var den SÄMSTA domarinsats vi sett på länge. Det "roliga" var att "alla" man pratade med, bla några ur GUIFs klack tyckte precis som vi. Inget snack om saken, Sävehof fick guldmedaljen av domarna. SYND för Eslöv var de rättmätiga ägarna till den valören.


Nästa patetiska grejj var att ISABELL GULLDÉN blev matchens lirare, VARFÖR? Vad gjorde hon som inte Grubbström gjorde? Med mina mått mätt var det Cissis straffräddningar som var avgörande för utgången av matchen. 


Sen vill jag gratulera Ia till de UNDERBARA räddningarna med efterföljande utkast som INGEN annan kan efterlikna. Vilken underhållning och på näthinnan spelas upp scener från "förr" med Ia som kastar och Anna som springer på kontring!!


Jaha, om det var så j-a dåligt på SM-finalerna så kan jag meddela att det var ANDRA saker som gjorda resan desto mer värdefull!! Bla en underbar kvarterskrog som serverade en UNDERBAR LCHF-måltid!!


 

Det var den gulligaste lilla restaurang jag någonsin sett. Tyvärr var det lite byggställningar och så som skämde lite, men vilken gullig tjej som jobbade där...


 

Utsikten därifrån var som sagt sådär, men känslan var oslagbar!!


 


Hotellet var det underbaraste jag nånsin har bott på och 645:- för en natt i dubbelrum tackar inte en student nej till...


   

Grannhuset (översta bilden) hade en ljuvlig magnolia och jag har beställt ett sånt av Mats nu!! Men det kanske får vänta lite.... Vi är väl inte rikast i stan just nu...hrm..


På vägen hem så stannade vi på ett ställe som vi spanade in redan på uppvägen. HERREGUD vad roligt vi hade där, och jag hittade möblerna vi ska ha på vårt soldäck!


 


Hammock 3.795:-   

3.795:- för allt utom enkelstolarna. DET ska vi bara HA!! K-Ö-P-A!!!


Nu ska vi bara bygga soldäcket oxå, det ska väl inte ta nån längre tid?  Hihihi....


Men NU kommer det andra som fanns i denna ljuvliga butik!!


                     

Djuren kostade från 3.500:- och uppåt. Vi spankulerade omkring i över en timme i den här underbara miljön. INNE i butiken fanns även fönster, dörrar, köksmöbler och ett skjutdörrsparti som vi ska K-Ö-P-A sen när soldäcket är klart. Kanske vi har råd nästa sommar..... Men det tog vi inga bilder på!!


 

Over änd aut från mej!!


...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se