Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 15 maj 2011

Är det INGET som har hänt??

Av nelliesmamma - 15 maj 2011 17:25Prinsessan och jag körde till Hässleholm för att kolla på en häst igår. Det skulle jag inte gjort. Nu gnager det i mej... Borde jag anmäla ägaren för vanvård? Den hästen som var till salu var det VÄRSTA jag sett med mina egna ögon. Om vi bortser från det med att hon tappat pälsen på flera ställen pga allergisk reaktion av lusmedel så var hästen så mager och omusklad att jag LÄTT skulle ta hästen för en KO om jag bara sett den bakifrån. Ja, jag skulle ju se att det var en HÄSTsvans, men där tog likheterna med en HÄST slut....  


USCH!


Jag skulle vilja anmäla henne, men varför har ingen ANNAN gjort det? Hon hade 12 hästar vav FLERA hade tovor och bajs hängande under magen. Hon hade FLERA hästar till salu och måste haft många där för att kolla på de olika saluhästarna. Hmmm, någon annan kanske HAR anmält, men det händer inget??


Är det inte så att de som VERKLIGEN INTE sköter sina djur kommer undan för lagarna är för tama. Jag vet om en tjej som sålde en häst som vanvårdades av köparen. Hur mycket hon än försökte anmäla och häva köpet så kom hon inte åt köparen. Inte förrän grannarna klagade på att köparens GRISAR åt på VARANDRA.


Nehej, Nellie ber om mat, bäst att servera henne pronto!!


...

 
ANNONS
 
Ingen bild

syster

15 maj 2011 23:31

ANMÄL!!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se