Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 11 september 2011

Korparna kraxar vidare....

Av nelliesmamma - 11 september 2011 20:42


Ja, hur många har inte sagt att Hästö ställer upp med ett juniorlag och att de kommer att åka ur allsvenskan med buller och bång??


Ett par stycken som jag har hört iaf. De kanske får rätt, det får vi veta längre fram. Jag njöt långa stunder under matchen idag ska jag bara be att få tala om. Det var bara att jag fick en känsla av KORTHUS, alltså det är bra spel, bra spelare men det krävs så otroligt LITE för att tappa konceptet och tappa tex 5 bollar i baken. Ja, det är UNGA och orutinerade spelare i laget, det BLIR så då. 


Det tar vi och tuggar i oss tycker jag eftersom det tidvis är BRILLIANT spel på planen, vem njöt inte av Hertzbergs kross till Jasse tex? Men jag tycker att målvakten ska KASTA på halvfria spelare, det är ju GRATISMÅL för tusan! Haha, kan man stå och studsa bollen inne på S-J-U meter flera gånger (snoddes av försvaret såklart) och passa klockrena passningar till motståndaren så kan man väl kontra på halvfria kanter? 


Jag gillar Erik Lindau, jag var lite orolig att det var lite "lekstuga" när de spelade i DM, att det svaga motståndet gjorde att det flöt på på ett sätt som inte skulle vara möjligt i allsvenskan. Men jag tycker absolut att han har det "där" i sitt spel även idag. Nu vet vi inte statusen på Rimbo ännu, kanske ett bottenlag? Men jag ser fram emot nästa hemmamatch och DÅ jävlar tar vi poäng oxå! ELLER HUR?


Jag gillar Linus, men han skjuter för lite med tanke på vilken bössa han har.


Jag gillar Fredde i mål, synd att han hamnade i en svacka på kantskotten idag...


Vad hände med Tomas? Förväntade vi oss för mycket där eller? Premiärnerver hoppas jag!


Jag gillar egentligen alla spelarna ska jag säga! Haha! See you!!


...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se