Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 22 september 2011

Dagens Atlas... och handbollsträning.

Av nelliesmamma - 22 september 2011 21:48


Han är så SJUUUUKT duktig min häst så det finns inte med på kartan! Nu när jag sackar ut honom står han med SÄNKT huvud och bara kopplar av! Han går NÄSTAN helt utan tvekan genom grinden även i mörker, åååh, han är så underbar!!


Gårdagens handbollsträning var lite halvkul... Det var teknikträning HELA tiden, vilket innebar skott, skott, skott och sen lite meer skott! Alltså jag blev HELT slut i huvvet! Till slut var jag nere på vart fjärde skott eller nåt... Hahaha, alltså att jag gjorde jobbet på vart fjärde skott.... Det finns fan inte en chans att jag kan hålla fokus så lång tid när det är nära två år sen jag tränade för fullt!


Men sen blev jag nerkallad till kant/linjespelarna och blev tilldelad en tävling, nämligen först till femton. DÅÅÅÅ hände det nåt i kroppen, adrenalinet pumpade JÄRNET och jag skulle bara VINNA TILL VARJE PRIS. Jag gjorde det oxå och kände mig så OTROLIGT nöjd. Men jag kunde inte imponera på en endaste tjej i hela hallen eftersom Janni hade vunnit större över skyttarna än mej.... Lång näsa då!


Aja, vinst är alltid vinst så jag kände mig glad och nöjd med träningen iaf!!


...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se