Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2011

Kalmar-Hallby 21-20

Av nelliesmamma - 15 oktober 2011 19:29


Jag och min stora käft...hahaha, Hallby skulle ju gå obesegrade genom serien och Kalmar är en stor besvikelse i år!!


Åååååh, vad jag ÄLSKAR handboll! Det går ALDRIG att säga hur det ska BLI juh!


Jag försökte såklart få ur Spykan vad fan det var som HÄNDE egentligen, men jag fick bara svaret att de spelar mot Växjö nästa helg! Jag älskar den inställningen, för fan bara glöm och gå vidare om man är missnöjd med matchen. Det finns inget värre än att gräva ner sig över nåt som gått dåligt! Men jag är inte den som är den, jag försökte med ett SMS till och jag fick som svar:


Jag har inte varit i Kalmar, inget jag minns!


Ok, annars skulle jag kunna tippa på att Hallby hade DOMARNA emot sig...


Hahaha, det är så sjukt roligt det här med domarna, eftersom de dömer så OLIKA i olika regioner. Redan som c-flickor så märkte vi skillnad på hur domarna dömde i Norrköping ELLER i Linköping. Hopplöst!! Jag menar inte att de dömer FEL, bara att de dömer ANNORLUNDA! Jag bara VET att många handbollsspelare håller med, andra inte. Skiter i vilket gör jag...


Det BÄSTA med det här är att serien plötsligt öppnar sig och att det kanske blir jämnare än jag/vi(?) trott??


...


 
ANNONS
 
Nykan

Nykan

15 oktober 2011 20:37

Jag gillar att du citerat mig haha! Du verkar precis förstå mina tankar. Nu är de gjort, för hoppningsvis ända förlusten denna sässongen

http://nykis.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se