Nelliesmamma

Alla inlägg under oktober 2011

Av nelliesmamma - 14 oktober 2011 19:07


Japp, jag känner mig pigg som en nötkärna!! Jag har gått upp till tre pass handboll i veckan och jag börjar verkligen bli PIGG!! Jag ska bara ta bort lite handboll och öka på dosen med fys på träningarna. När jag står för mycket i mål så sliter det på ryggen! Måndagarna är alltså min absoluta favorit eftersom det är spänstfys då!!


Idag som alla andra fredagar framöver var jag tvungen att gå upp klockan sex, och min kropp tycker inte om det! Jag är helt slut när jag kommer hem klockan två, så jag brukar slockna en stund i soffan innan vi ger oss ut i skogen med hästarna! Samma sak idag och när jag vaknade efter en halvtimme kände jag att JAG ORKAR INGENTING, JAG KOMMER ATT DÖÖÖÖÖ. 


Men jag klädde på Nellie, gick och hämtade hästarna, gick 4,5:an och SEN var jag pigg igen. Mockade stallet, fixade disken, hängde tvätten och jag kunde lugnt ha städat hela huset oxå, men vafan.... ? Nä, här sitter jag och ska kolla film! Jag ska beställa popcorn.


Det kan bli problem längre fram men jag tar risken.... Popcorn kan trigga sockersuget om jag inte passar mig, men jag VILL HA POPCORN till filmen.


Imorron ska jag ut på långkörning med elev, en kille som har BESTÄLLT tre timmars körning och han vill ABSOLUT till Kalmar. OK, Kalmar it is!!! Ska bli kul att göra en lite annorlunda körlektion...hahaha. Undrar om man skulle försöka sälja in det till fler? Om det är fler elever i bilen så blir det inte så dyrt, men då får man ju inte KÖRA i tre timmar heller iofs..


...

ANNONS
Av nelliesmamma - 11 oktober 2011 07:35


Urk! Linas benhinnor gjorde sig påminda igår... Hon som spelade på voltaren hela förra säsongen! Stackaren, hoppas verkligen att det bara var tillfälligt.


Annars var det den roligaste träningen på länge, med nog 1000 styrda skott. Det är så SJUKT roligt, och JOBBIGT! Hahaha, jag fick faktiskt kliva av tidigare för jag inte orkade göra jobbet på ALLA skott. Det kom väl 20 skott i stöten eller så... Det skiter jag i, bara jag gör det som SKA GÖRAS på så många som möjligt. Det är mycket bättre att göra 15 riktigt bra insatser än 20 halvbra..


Ska se om det blir nån löpning på min lediga förmiddag?


...

ANNONS
Av nelliesmamma - 9 oktober 2011 19:33


Ursäkta, var det BARA jag som inte räknade med vinst idag? Jag hade fått intrycket av att Vinslöv skulle vara mycket starkare än de visade idag...


Efter förra helgens bottennapp i Kristianstad så kändes det som om Flottan skulle vara jävligt glada om de kunde hålla siffrorna nere. När de låg under med fem mål så var jag SÅÅÅÅÅ uppe i att Lina inte skulle tappa fattningen som förra helgen. Målvakten är ju sista utposten, om hon ger upp för att försvaret missar så har man ju förlorat matchen! (eller som i Kristianstad, försvaret inte finns alls emellanåt)


Jag är så SJUKT envis med att målvakten är MER än en spelare, hon/han ska peppa istället för att skälla/vika ner sig.  Hon/han kan vända matchen med en omöjlig räddning eller två, men om man lägger krut på att försvar saknas/missar så minskar chansen till den där magiska räddningen till nästan NOLL! Åja, jag vet nog att en utespelare oxå kan göra en eller två brutala satsningar som ger de andra en väg att följa...  


Det glädjer mej att samarbetet försvar/målvakt fungerade MYCKET bättre och att Lina ser mer hemma ut -och trygg i sitt grundspel. Jätteroligt! 


Jag blev skitglad när Anna Broberg fick börja spela så att A-L-L-T hennes adrenalin kom till användning. Men hur fan gick det med knät egentligen? Hon har alldeles för mycket rutin för att vi ska ha råd att vara utan henne.


Sen var det sjukt skönt att Mika hittade mål till slut, en sån spelare är ju alla lags dröm juh! Shit vilken sköning, jag njuter varje minut!


Sara rå? Inte tränat på ÅR och sen går in och spelar nästan 60 minuter efter två veckors träning. Och HUR hon gjorde det med! SKÖNT med förstärkning på linjen nu när Emilia stuckit på långsemester. Jag bara önskar att Sofia på linjen ska lyckas lika bra på match som på träning, en vardande stjärna där va?


När jag ändå var i idrottshallen passade jag på att få se en skymt av stora idolen SEVE! Han gjorde ju ingen besviken... hrm, om man inte förväntar sig att han ska träffa mål såklart. Hahaha, helt otroligt att målvirket håller för hans stolpskott... Han la en straff -och målvakten ska nog vara JÄVLIGT glad att han inte räddade den bollen, för jag tror inte människan hade överlevt.... Jag gillar Flottans spel, uppoffrande satsningar och en STÖRTSKÖN målvakt i Mazetti. De går väl upp till tvåan va??


...

Av nelliesmamma - 8 oktober 2011 19:33


Jag är optimist ut i fingerspetsarna, jag vet att vilja slår klass och bla bla bla...


Men om sanningen ska fram? Tror du Hästö vinner då? 


Njä, det trodde jag inte. Jag trodde att det skulle bli förlust med 10-15 bollar ungefär, och då tog jag i lite för att känna att det blev LITE bättre än jag räknat med.... Däremot så förväntade jag mig att Erik och Stoffe skulle ta Lindesberg med storm!


Och det gjorde de ju mä! Fan vilka goa grabbar säger jag bara, alltså Stoffe har det dära som jag bara Ä-L-S-K-A-R, satsningen som gäller mål eller livet. Det är UNDERHÅLLNING! lite som Seve va??  Men vad har hänt med Jasse? Jag fattar ingenting? Inte spela från start och sen såg han mest lite förvånad ut i försvaret va? 


Ursäkta mej... 


När domarna kom in på planen så tänkte jag: Shit vad kul, nya ansikten -det här blir kul! Sen började matchen och jag tog tillbaka allt jag tänkt! Vi mötte speakern för dagen YNGVE utanför och han sa att det inte var domarnas FEL att vi förlorade, och jag kunde inte sagt det bättre själv. Men det tar på krafterna att spela mot både Lindesberg och domarna??


Förresten så behöver jag uppdatera mej på reglerna vid byte. Det räcker tydligen inte med att spelaren som ska UT går ut FÖRST och spelaren som ska IN går in SEN och att allt detta sker inom bytesområdet. Erik Lindau fick en utvisning fast allt såg ut att gå helt rätt till?? Upplys mig gärna, för det kan va bra att kunna ALLA delar av reglerna juh! Sammantaget så vill jag TACKA Hästö för en trevlig underhållning!!
Kraaa, Kraaaa kraxar olyckskorparna! Vaddå underhållning? Missade frilägen och ett försvar som ser ut som en hönsgård anfallen av rävar... 


JAAAA! Vafan? Kolla på materialet och sen på resultatet! Jag tycker det är TOPPEN av Hästö att prestera så bra med ett så ungt lag! Såklart det blir bottennapp ibland, men fan heller att de viker ner sig!!


...

Av nelliesmamma - 6 oktober 2011 21:10


Jag kan inte påstå att jag är en klippare när det gäller datorer. Jag kan MYCKET men inte tillräckligt mycket för att lösa krångel på lite högre nivå. Men som tur är så har jag ju kontakter!! :D


Du vet hur det är när det blir lite körigt i livet?


Det blir som om allt blir knas på nåt sätt, man får inte träff på nånting. Saker och ting blir bara i otakt på nåt  jävla vis.


Jag har gjort allt för att komma i takt, och det känns  mycket bra JUST NU. Jag är SÅÅÅÅ tacksam för att jag har Mats att det inte finns ord för att beskriva det. Ibland är jag lite småblåst och låter folk köra över mej. Häromkvällen satt vi i nog en timme för att reda ut ett tankefel som smugit sig in i huvvet.


Det är rätt komiskt hur man A-L-L-T-I-D har lösningen på ANDRAS problem men när det gäller en själv så blir man blockerad och kan inte tänka klart. Jag gissar att det är känslorna som stör tankebanorna, eller kan det vara nåt annat? När man hör någon annans problem så är man ju inte känslomässigt inblandad utan kan se mer nyktert på det hela.


Till helgen spelar Hästö hemma mot Lindesberg, ska ses!


Flottan spelar hemma mot Vinslöv, ska bli kul att se!


...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se