Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 16 december 2011

Min egen födelsedag!!

Av nelliesmamma - 16 december 2011 22:00


Ja, inbilla dig att jag firar min födelsedag i år... .nä, men det är ju alltid trevligt med gulliga sms och hälsningar på fejjan.


Jag fick förresten en present av kollegorna på jobbet.


Anne: Jag ska nog gå upp och kolla på nåra snygga underkläder.

Magnus: Nä, Helen använder garanterat sport BH och sport-trosor. 


Det blev ett presentkort på intersport! Toppen, nu ska jag plussa på lite och köpa ett par ORDENTLIGA löparskor!!


Det känns helt underbart att vara ledig i helgen. Jag kan knappt fatta det! Mamma och jag har bestämt att vi ska åka till SLANTEN i Kallinge imorron, det finns så SJUKT mycket kläder där. Jag räknar med att ha en HEL DEL med mej hem alltså!! 


SLANTEN är en secondhandbutik.


Jag har haft FYRA elever på samma nivå den här veckan så jag har varit i Ronneby fyra gånger. Alltså vi kör med eleverna till Ronneby för att kolla att de VERKLIGEN kan läsa skyltar. Det visar sig direkt. När vi ändå är i Ronneby så kör vi genom Kallinge för att få se ett FYRVÄGSSTOPP - det är ju inte så vanligt!!?? 


Vi cashade in två körkort idag, det är alltid skönt när man får gratulera till körkortet juh!


Hepp, imorron är det JULFEST och hur ska det gå?? Jag blev ju riktigt mobbad förra gången, men då hade jag ju iaf Lina att prata med. Förhoppningsvis är det helt andra och MYCKET roligare lekar imorron!!


...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - 1 december 2017 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - 27 november 2017 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - 25 november 2017 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - 20 november 2017 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se