Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 16 december 2011

Min egen födelsedag!!

Av nelliesmamma - 16 december 2011 22:00


Ja, inbilla dig att jag firar min födelsedag i år... .nä, men det är ju alltid trevligt med gulliga sms och hälsningar på fejjan.


Jag fick förresten en present av kollegorna på jobbet.


Anne: Jag ska nog gå upp och kolla på nåra snygga underkläder.

Magnus: Nä, Helen använder garanterat sport BH och sport-trosor. 


Det blev ett presentkort på intersport! Toppen, nu ska jag plussa på lite och köpa ett par ORDENTLIGA löparskor!!


Det känns helt underbart att vara ledig i helgen. Jag kan knappt fatta det! Mamma och jag har bestämt att vi ska åka till SLANTEN i Kallinge imorron, det finns så SJUKT mycket kläder där. Jag räknar med att ha en HEL DEL med mej hem alltså!! 


SLANTEN är en secondhandbutik.


Jag har haft FYRA elever på samma nivå den här veckan så jag har varit i Ronneby fyra gånger. Alltså vi kör med eleverna till Ronneby för att kolla att de VERKLIGEN kan läsa skyltar. Det visar sig direkt. När vi ändå är i Ronneby så kör vi genom Kallinge för att få se ett FYRVÄGSSTOPP - det är ju inte så vanligt!!?? 


Vi cashade in två körkort idag, det är alltid skönt när man får gratulera till körkortet juh!


Hepp, imorron är det JULFEST och hur ska det gå?? Jag blev ju riktigt mobbad förra gången, men då hade jag ju iaf Lina att prata med. Förhoppningsvis är det helt andra och MYCKET roligare lekar imorron!!


...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Av nelliesmamma - Torsdag 1 mars 23:06

Minns du mitt snyftinlägg för ett tag sen? När jag efter bara EN dag med resa hemifrån 7:15 och hemkomst 22:45 fullkomligt havererade... Hur länge och hur många gånger har jag inte jobbat så? Och utan att äta dessutom. Och utan att ha rast. ...

Av nelliesmamma - Fredag 16 feb 23:24

Jag köpte min första häst 1993. Jag hade totalt hästuppehåll mellan 2002-2003 tror jag. Sen flyttade Donna med mig till Kestorp och kort därefter kom Bella in i bilden. Atlas köpte jag 2011 och Flicka för ett par år sen. Rädd för att jin...

Av nelliesmamma - Torsdag 8 feb 21:52

Min resa genom livet är troligen lik många andras. Min resa genom livet är troligen olik många andras. Mina svårigheter påminner troligen om många andras. Mina svårigheter påminner kanske inte om många andras. Mina glädjeämnen liknar troli...

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se