Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 16 december 2011

Min egen födelsedag!!

Av nelliesmamma - 16 december 2011 22:00


Ja, inbilla dig att jag firar min födelsedag i år... .nä, men det är ju alltid trevligt med gulliga sms och hälsningar på fejjan.


Jag fick förresten en present av kollegorna på jobbet.


Anne: Jag ska nog gå upp och kolla på nåra snygga underkläder.

Magnus: Nä, Helen använder garanterat sport BH och sport-trosor. 


Det blev ett presentkort på intersport! Toppen, nu ska jag plussa på lite och köpa ett par ORDENTLIGA löparskor!!


Det känns helt underbart att vara ledig i helgen. Jag kan knappt fatta det! Mamma och jag har bestämt att vi ska åka till SLANTEN i Kallinge imorron, det finns så SJUKT mycket kläder där. Jag räknar med att ha en HEL DEL med mej hem alltså!! 


SLANTEN är en secondhandbutik.


Jag har haft FYRA elever på samma nivå den här veckan så jag har varit i Ronneby fyra gånger. Alltså vi kör med eleverna till Ronneby för att kolla att de VERKLIGEN kan läsa skyltar. Det visar sig direkt. När vi ändå är i Ronneby så kör vi genom Kallinge för att få se ett FYRVÄGSSTOPP - det är ju inte så vanligt!!?? 


Vi cashade in två körkort idag, det är alltid skönt när man får gratulera till körkortet juh!


Hepp, imorron är det JULFEST och hur ska det gå?? Jag blev ju riktigt mobbad förra gången, men då hade jag ju iaf Lina att prata med. Förhoppningsvis är det helt andra och MYCKET roligare lekar imorron!!


...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Måndag 24 sept 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - Lördag 22 sept 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se