Nelliesmamma

Alla inlägg under december 2011

Av nelliesmamma - 3 december 2011 20:25


Idag kom Nea och Kristel på besök för att Kristel behövde lite hjälp med sin körkortsteori!!


Nea tog Nellie till bion för att kolla Nalle Puhs film, under tiden pluggade vi som tusan Kristel och jag!!


Jag bestämde mej för att åka ner till Atlas för att ge honom lite extra kraftfoder på grund av det busiga vädret. Då ringde Nea och sa att hon blivit påkörd av en annan bil. Be pappa komma hit!!


När Nea körde över ett fartgupp utanför skolan så small det JÄVLAR ANAMA i hennes bil. En annan bil hade kört rakt in i baken på henne!! Föraren uppskattade att hon kört i 30-35 km/h. Krockkudden löste ut och det var en REJÄL smäll!! 


Jag ringde genast till sjukvårdsupplysningen för att få komma och få Nellie kollad...


Jag fick träffa doktor Börje som var en RIKTIG sköning, är det inte otroligt när farbror doktorn kommer i blåjeans??


Han var så otroligt duktig med NELLIE och han var bra med MEJ, hur han fick mej lugn. 


Det första han gjorde när han träffade Nellie så tog han en ficklampa och lyste henne på magen.


-Titta, jag lyser på din mage!


Nellie tittade ner på ljuskäglan, och jag fattade inte VARFÖR han gjorde SÅ! Jag trodde att han skulle lysa henne i ögonen sen. Men på väg UT därifrån så fattade jag. Han ville att hon SNABBT skulle böja nacken framåt, och då skulle han få veta om hon tyckte att det gjorde ONT!


Sen lyssnade han på hjärtat och lungorna för att höra om hon hade höjd puls eller oregelbunden andning. 


INGET fel. 


Han förklarade att små barn har oerhört mjuka skelett, och mjuka muskler. Det är väldigt ovanligt att de får skador av den här typen av insidenter. Det är värre med oss vuxna med stela muskler och färdigväxt skelett!!


Hur det är med Nea?


Ingen vet, de är kvar på sjukan och jag är OTROLIGT orolig för henne, eftersom hon klagade på ont i nacken, ont i huvet, yrsel, och herregud vilken plåga att inte kunna ringa henne!! Man får ju inte ha mobilen på på sjukan lixom!


Nä, orolig som tusan är jag!!!


...

Av nelliesmamma - 1 december 2011 17:12


Jag köpte en Iphone 4S och var SÅÅÅÅ glad för min nya LEKSAK.... Ja, det är ju inte i FÖRSTA hand en telefon iaf!!


Sen skulle jag gå raka vägen in i appstore och hämta massa roliga grejjor. Skriv in ditt visakortnummer stog det. GLÖM DET svarade jag och sen dess har telefonen legat i väskan. Hahaha, jag blev såååå pisst, dom ska fan inte ha mitt visanummer om jag ALDRIG-NÅNSIN-KOMMER-ATT-HANDLA-NÅT!!! Jag ska bara hämta sånt som är gratis så visanumret kan de glömma. Nu hade jag fått nåt på mejlen hur jag skulle komma in i appstore, så nu får vi se om inte det funkar iaf.


I tisdags var jag hos Katharinadoktorn, AKA kiropraktorkliniken i Karlskrona. Bäst jag låg där på britsen och hon tryckte på den ena triggerpunkten efter den andra så kände jag att jag blev HES! Sen växte en stor taggig klump i halsen!! På onsdagen kände jag hur jag blev mer och mer groggy vart efter dagen gick. Anne skickade hem mej vid 2 så jag gick hem och la mej. Jag sov hela eftermiddan och kvällen, hämtade knattarna och tog in Atlas - sen gick jag och la mej igen. På natten hade jag mardrömmar, men idag är halsen normal igen. Något snuvig men vafan??


Jag har bett Mats att ta ner ALLA tomtarna från vinden (fem fulla flyttkartonger) men jag har inte packat upp en endaste. De kanske får bo kvar i lådorna tills nästa jul??



...

Presentation

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards