Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 15 mars 2012

Kvala sig kvar i serien!!

Av nelliesmamma - 15 mars 2012 19:23


Det var en gång för länge sen när jag spelade i Ronneby som vi blev tvungna att kvala oss kvar i 2:an (dagens div 1) 


Det var inte roligt att hamna i situationen som sådan, men det var J-Ä-V-L-I-G-T roliga matcher för det gällde så mycket!! Än idag minns jag Elin Vibergs inkast på Lågans planhalva, RAKT I MÅL. Hahaha, ingen fattade nånting, allra minst Lågans målvakt!! 


Mmmm, det var tider det, när man fick VA MÄ i hetluften!! Hahaha!!!


När jag ändå är i Lågans hall kommer jag ihåg hur vi med Karlshamn låg under med 11-4 efter en kvart, jag fick komma in och i halvtid stog det istället 14-11. Vi VANN och tjejerna i laget verkade nästan lite förvånade över att jag kunde prestera..... DET var tider det!!! Inte så länge sen, och det var lovely när Pierre fortfarande fanns med på bänken för då fick jag allt komma in och spela en del!!


Aja, nu spelar jag i B-laget och det är inte dåligt det!! Framför allt är det KUL och stämningen i laget sjukt SKÖN!! På söndag sticker vi till Nässjö och spelar sista matchen för säsongen, sen är det förberedelser till kval som gäller. VI är viktiga ALLIHOP, vare sig vi är tänkta att spela matcherna eller inte. Hoppas ALLA bjuder till och hjälper A-lagsspelarna att förbereda sig ordentligt för den här ROLIGA och TUFFA uppgiften!!...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se