Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 21 december 2012

Julstädningen fortgår i rasande takt!!

Av nelliesmamma - 21 december 2012 12:30


Kan man kalla oerhört långsamt för rasande takt så stämmer rubriken!!


Idag läste jag på fejjan att avokado är farligt för hundar att äta... O-oh!!


Bossen klämde i sig 6 st ena natten och 5 till natten därpå... hrm!! En jävla tur jag inte visste att det var farligt för då hade jag blivit SKITNERVÖS och åkt in med honom till en veterinär akut på natten...


Det var så det var med Stampe - hans sista natt i livet. Vi hann inte fram till Läckeby, han dog i bilen vid den stora rondellen i Kalmar... Vi tror att han hade fått i sig nån för stor bit av sitt fina köttben och att han drabbades av tarmvred av det....


Bossen har inte visat några symtom på förgiftning som tur är - hoppas att det inte är nåt som dröjer sig kvar. Jävla skit vad man ska jaga upp sig!!


Nu tror jag bestämt att jag ska sätta fart med att tömma garderoben i hallen, vi har ju köpt ny...


:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se