Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 23 december 2012

En flygtur med Atlas???

Av nelliesmamma - 23 december 2012 15:30


Idag var det VERKLIGEN jättarnas kamp i skogen!!

Jag har inte haft möjlighet att rida pga för otäckt underlag!! Men IDAG var det ÄNTLIGEN dags att ta en tur i skogen!!

Jag fick leda honom en bra bit upp i skogen, jag vill absolut inte sitta upp på vägen där han lätt kan halka! Jag sitter upp när vi kommer mer "in i skogen" där det är typ 20 cm snö...
Hahaha, ungefär som om HAN ville gå ut i skogen?? Nähä, han tvärvände och skulle gå "hem"

Jag visade två gånger med skänkel och tygel vart han skulle, men han bara tvärvände!! Äckligt eftersom vi var på väg ut på den halkiga VÄGEN igen.... Jag bytte då strategi och RÖT åt honom- NU GÅR DU FRAM och så fick han en fetesmäll med skänkeln.... Iiiiih!!! Hihihi! Han MARSCHERADE ut i skogen som en trotsig unge!!!

Då var jag VÄLDIGT lycklig över att jag lagt så mycket tid på lydnad från marken....

Senare sen hade vi FLERA duster där han bara VIBRERADE och PEEEP för att han ville springa FORT!!! Aja, i uppförsbackarna brukar han få springa av sig och det GJORDE han! Samma där, röstkommando gör att jag kan hålla honom i "schack"!!!

Han var HELT genomsvett när vi kom hem, imorron blir det förhoppningsvis en lugn promenad i skogen! För jag ska allt rida VARJE dag som föret tillåter!!

LOVE

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se