Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 29 december 2012

Fint i hallen?

Av nelliesmamma - 29 december 2012 15:30


Alltså, Mats måste bara vara den roligaste människan i HEEELA världen?

När han var i Stockholm tömde jag hallgarderoben och hämtade ut tapetprover så vi kunde kolla på det under julhelgen...

Jag hade snappat upp ungefär vilken typ av tapet han ville ha, så jag visade honom vad jag tyckte! Det borde ha passat, eftersom jag tittat efter mönster som han beskrivit, men NEEEJ!!!

Istället för vitt med lite svart skulle han helt plötsligt ha BEIGE med BEIGE mönster på. Jag skulle minsann inte klaga, jag har bestämt allt härhemma, nu skulle minsann HAN bestämma tapet....

Ok, visst, det är redan gult/beiget överallt annars, varför bryta det lixom? Men kom inte hem till mej och berätta hur fint alla ANDRA har hemma och sen sätt upp BEIGA tapeter...

Sen sa jag att vi kan måla vitt i den delen som skulle vara "inne" garderoben, men OH NEEEEJ det kan vi ABSOLUT inte göra för vi har inte patentat väggarna! Men då kan vi köpa nån skittapet på rusta då?

Igår kom Mats hem med tapeterna vi ska ha i hallen. Gissa vilka?

De som jag pekat ut! Det var inget "fel" på dom!! Förutom att det var JAG som hade pekat ut dem... Suck!

Gissa vad han mer köpt?

Vit färg så vi kan måla "inne" i garderoben..... För det sa dom i butiken att man kan göra!!

Alltså jag bara gapskrattade, jag kommer leva sååå länge, för han får mej att gapskratta VARJE dag!!!


:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se