Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

Fy skäms Shirley Clamp??

Av nelliesmamma - 15 februari 2013 08:18


Jag läste på kostdoktorns blogg att Shirley Clamp inte ALLS har gått ner i vikt med hjälp av viktväktarna! Hon har använt en helt annan metod, får man verkligen göra så? Hahaha? Vilken jävla grejj??


Den här veckan har varit tuff, låååånga arbetsdagar med liten eller ingen lunchrast.... Jag känner mej sjuk.


Jag har ingen feber men jag känner mej trött på ett sätt som inte går att sova bort!!


-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Idag ska vi ut i skogen Lina och jag, det är skönt att komma ut i skogen och bara koppla av! Jag är LITE orolig eftersom det är nollan ute och jag har inga snösulor... Får se hur det går för lilla hestapålen!? Det kanske blir ordentlga styltor idag!


------------------------------------------------------------------------------------------------------


Apropå mitt nya viktmål, jag står fortfarande på -0,6! Jag kan ju INBILLA mig att kroppen gör sig av med nåt när den får maten inkastad på stående fot. Nästa vecka tar vi nya tag, jag ska SITTA ner och äta i LUGN och RO, sen kommer det att gå som en dans. När det gäller träningen så borde jag kanske prova nåt nytt Zumbapass i helgen, jag har ju bara kört targetzones och det är mer som friskis eller så. Hahaha, alltså de andra programmen är så mycket dans så att jag kanske inte ens klarar av det? Men jag får väl göra mina egna moves? Jag är SÄKER på att jag kan lista ut vilken muskel som ska bli trött - om jag inte kan vicka på rumpan samtidigt så må det vara hänt! Det skulle kanske bli en hit om jag filmade mej när jag kör Zumba? Lägga ut på Youtube och bli inbjuden till Oprah eller DeGeneres som den sämsta Zumbadansaren ever? Jag skulle kanske få privatlektioner av grundaren själv för att han tyckte så synd om mej? 


---------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nu ska jag köra mina tandborstarmoves iaf, sen bär det av till stallet!


:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se