Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 juli 2013

Jag är lite halvdan?

Av nelliesmamma - 12 juli 2013 20:13


Jag tänkte att idag har jag klippt allt ogräs i knattarnas hage och tvättat hela vedbon inför målning....

Men det var inte hela sanningen!!

Jag har en bit av hagen kvar att klippa och slangen som jag använde räckte inte så att jag kunde tvätta hela vedbon...

Men vaddå?? Helgen är lång, imorron tar jag en liten rast från helgen och kör lite lektioner men sen ska jag på att igen!!

När nu inte slangen räckte runt hela tomten så tog jag några tag på trallen vid poolen och hela entretrappen/räcket istället, och det var inte illa det! Entreräcket ska oxå målas till semestern hade jag tänkt! Liksom stallet som nu blir förråd. Jag hoppas på GULDVÄDER på min semester, med några mulna dagar som jag ska ägna till "operation förrådsflytt" All bråte som finns i förrådet ska in i fd stallet och sen tycker jag att vi klämmer till med nåt JÄVLIGT NAJS därute! Bastu var ju på tapeten minns jag -fast det var LÄNGE sen! ASG.

Jag säger inget och sen får vi se??

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29 30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se