Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 14 augusti 2013

Lyckan är fullkomlig!

Av nelliesmamma - 14 augusti 2013 08:33


Lina och jag gav oss iväg på en barbackatur igår, eller vi SKULLE det!

Vi fick vända eftersom regnet inte ville vänta med att ÖSA ner...

Skam den som ger sig tänkte jag och tog Nellie med mig på en tur senare på eftermiddan! Haha! Det var så FINT väder tills vi kom ut på vägen då kom skuren Allan!!


Jag letade upp det enda träd som INTE avverkades tidigare i år och väntade en stund, SEN blev det rudagölarna runt BARBACKA!

Alltså, ibland visar han att han är en RIKTIGT tuff häst att ha med att göra... Han skulle inte gå fram när jag väl krånglat mej upp!! Jag smackade, skänklade, uppmuntrade och använde repet som piska. NOPE! Vägrade gå...

Jag fick hoppa av och leda honom en bit, krångla mej upp och sen MORRADE jag åt honom att GÅ FRAM! Då jävlar gick han! Han känner DIREKT om man är minsta osäker och han utnyttjar det till MAX!

Min balans BARBACKA är ju inte hundra så jag är inte lika bestämd som med sadel.... aha, tycker hästen, en lucka i ledarskapet? DEN tar jag!

Men jag vann och jag ska vinna igen, och igen, och igen....

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se