Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 15 februari 2014

Livet är orättvist!

Av nelliesmamma - 15 februari 2014 21:07


Ja! Jag vill OXÅ se melodifestivalen! Men parabolen har lagt av och telefonen har för dålig täckning så den buffrar bara...

Du kommer garva LÄPPEN av rä!
BUFFERIBUFF... Suck...

När jag kom till Mats för att hämta Nellie efter jobbet idag bröt hon ihop! Hon kollade KHK på TV med INA (Linnea) hon ville inte följa med nån skiten mamma hem lixom... Mamma är bara skit, henne kan man ropa på när man är ledsen. Suck. Nä, jag fick åka hem utan Nellie...

BF kallas det och ska utnyttjas till max! Jag hämtade grannens häst och tog honom ett varv på ridbanan. Jag kom på att jag ska ta ett steg TILLBAKA med den herrn. Jag har alltid tagit honom lös på ridbanan så han är inte RIKTIGT klar över vad tusan det är jag vill egentligen. Det är HELT klart efter idag. Nästa gång blir det repet för honom - och några gånger fram i tiden. Jag menar longerlina, men inte lika lång, och den är av "rep". Det kommer bli sjukt bra -sen!

Därefter gick jag och hämtade Atlas. Tjena!
Han var PIGG!
Han kastade med huvet när jag släppte honom på ridbanan dö... Det var så att han höllt på att snubbla omkull!

Men sen satte jag mig upp barbacka. Hans vana trogen försökte han blåsa upp sig och skrämmas, men det tar jag bort med bara rösten....

Sen körde jag ökad skritt på långsidorna, samlad skritt på kortsidorna. Lite kors och tvärs över och mellan de trailbommar som låg centralt på banan. Jag avslutade med trav på både rakt och böjt spår där han tycker att vänster SUGER! Det är bra att veta, men inget att fästa sig vid....

Sammanfattningsvis....

LIVET ÄR TOPPEN!

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se