Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 6 april 2014

Helgen oftast längre än arbetsveckan...

Av nelliesmamma - 6 april 2014 21:57


Ja, hur ska man säga? Jag jobbar LÅÅÅÅNGA dagar så att jag har fler lediga dagar till helgen sen...


Om jag säger att arbetsdagarna går FORT, hur fort går då helgen?


Jag hade några saker som skulle göras under helgen....


Sota pannan - inte gjort

Verka Donna - <check>

Ut med julgranen - inte gjort

Jobba lördag - <check>

Tvätta satan - <check>

Påskpynta med fjädrarna som jag köpt - <check> (köpt förr som bara legat i lådan sen)

Galoppträna Atlas - inte gjort (sprutat honom mot A2 och stelkramp så måste vila i tre dar stackarn)

Rida med Nellie - <check> (länge sen och det var såååå myyyysigt)

Städa hela huset - <check>

Laga mat till nästa arbetsvecka - <check>


Alltså, jag kände nog att jag hade en lååååång lista med saker som INTE var gjorda, men vafan min helg får med beröm godkänt! Idag var jag klar med ALLT redan 20:30 och har bara suttit här i soffan med LAKRITS och CHOKLAD och bara njutit av lugnet... 


Nu ut och bära pellets och fixa det sista med tottopållarna, helt ok helg.


Nästa helg HELLEDIG torsdag - söndag.

Helgen efter är det PÅSK och jag är ledig torsdag - måndag.

Därefter är det "ledig helg" igen och ledigt torsdag - söndag. 


Jag är HELT säker på att efter de pauserna är jag HELT återställd. (Eller huuuuur???)


Sen ringer Lollos varningens ord i öronen... När du känner dig som STARKAST smäller det som HÅRDAST vid minsta motgång.... Så om ni kunde vara så hyggliga och inte ordna några motgångar här nu? 


Jag döööör av skratt...


:D:D:D


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se