Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 9 april 2014

Jobba?

Av nelliesmamma - 9 april 2014 22:22


Jag skrev häromsistens om att jag inte tycker att mitt jobb är ett JOBB!


Men gudarna ska veta att jag gör skäl för min lön iaf. Det är ett underbart slit varje dag, och varje svettdroppe ger sååå mycket glädje tillbaks.


Sååå mycket jag får skratta varje dag önskar jag att ALLA får njuta och glädjas på sina arbetsplatser!


Men jag ska säga sanningen så som den ser ut precis just nu. Jag tänker inte ljuga, jag tänker inte försköna, jag tänker inte överdriva, eller på annat sätt förvränga sanningen!! Jag lovar och svär!


Jag är ledig torsdag, fredag, lördag och söndag. 


Nästa helg är jag ledig torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag.


Sen jobbar jag tisdag och onsdag och sen är jag ledig torsdag, fredag, lördag och söndag.


Vet du var JAG tror? Sen är jag så jävla återställd jag kan bli efter min fasansfulla svacka nu i höst och vinter.


Jag SER FRAM EMOT den här perioden med mycket tid hemma och då Nellie och jag kan gå här hemma och skrota. Jag ERKÄNNER! Jag har lite planer... Tex måla lite husknutar och dörrar på garaget, renovera fönstren på garaget och sen får vi se. Jag ska inte jobba ihjäl mej precis. Det var ju det jag höll på att göra nu sist!


Det ska bli så skönt och det ska bli så FIIINT!!


:D:D:D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se