Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 15 augusti 2014

Ibland är det kul mä...

Av nelliesmamma - 15 augusti 2014 19:31


Jag klagade gör en tid sen över att det inte är kul att vara särbo med nån som man vill vara nära ALLTID....

I onsdagskväll dök han upp den kära Jocke. BARNLEDIG var jag oxå! (Äh kom igen)

Förutom att jag tänkte sisådär 98 ggr i minuten; "var är Nellie" så var det mycket avkopplande.

Torsdag selade jag Donna och sadlade Atlas, sen gav vi oss iväg på en mastodonttur Jocke och jag. Han red på Atlas och jag körde Donna. Sen bytte vi, sen bytte vi....

När jag red på Atlas passade jag på att trava och galoppera en del. Jocke noterade att det såg "lättare" ut att galoppera....

När han hoppade upp på Atlas ville han prova att galoppera. (Helt orädd jävla människa) jag sa att Atlas HAR ALDRIG hittat på nåt, bara skänkla si och så....

Två gånger galopperade han på lång tygel, Atlas är SÅ DUKTIG OCH SNÄLL. Sen hände nåt, jag bara DOG när jag såg Atlas växa tre storlekar och satsade på att DRA!!! Han har ALDRIG gjort nåt sånt mot mej!

Efter lite eftertanke kom jag fram till följande; jag har jobbat med lydnad och ledarskap i TRE ÅR. Bara ett röstkommando får honom att stå i givakt... Haha, Jocke däremot var ett enkelt byte för en busig femåring....

Hur som helst, Jocke fick stopp på honom innan det rusade iväg... Det är roligt, för jag har fått höra:

"han har aaaaldrig gjort nåt"

tillsammans med ett gapskratt sen dess. Och jag kommer att få höra det mer framöver har jag förstått,...

Parentes: Jocke har flera ggr nämnt att HAN ska ha en SNÄLL häst. Alltså, han vill verkligen LÄRA sig att rida och han vill ha en egen häst. WOW? Kan det vara sant?

Vi får se hur det blir.....

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se