Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 20 september 2014

Vilken JÄVLA MISS!!

Av nelliesmamma - 20 september 2014 20:27


Den här veckan spenderade jag i Stockholm på universitetet. Planen var såklart att jag skulle vara ledig lördag. För att vara SÄKER på att jag verkligen hade rensat schemat gick jag ut på nätet igår, och jajamensan! Schemat var tomt och lugn skön helg hägrade!!

Idag fick jag ett meddelande på messenger: "du har inte missat att du har riskettan idag va?"

Jag bara: EN LÅNG RAD SVORDOMAR OCH OLÄMPLIGA ORD!

Jag hade 45 min på mig att fräscha till mig, klä mig, och sen köra in till stan... Tjena.

Riskettan är INGEN LEK. Den kräver sjukt hårt jobb och engagemang...

Här kommer topp fem EGOLAPPAR. (utvärdering med egna ord)

Fotnot: riskettan är lagstadgad till minst tre timmar, vår kurs är fyra timmar och ELEVERNA tyckte att det kunde funnits mer tid....

ASG.


Jag är både MALLIG och FÖRVÅNAD över min förmåga att prestera på topp även när förutsättningarna är urusla!

Hur det kunde bli fel i schemat? Jag hade satt upp mig på riskettan eftersom en elev har körprov på måndag.... Sån är jag.

:):):)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - 1 december 2017 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - 27 november 2017 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - 25 november 2017 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - 20 november 2017 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se