Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 20 september 2014

Vilken JÄVLA MISS!!

Av nelliesmamma - 20 september 2014 20:27


Den här veckan spenderade jag i Stockholm på universitetet. Planen var såklart att jag skulle vara ledig lördag. För att vara SÄKER på att jag verkligen hade rensat schemat gick jag ut på nätet igår, och jajamensan! Schemat var tomt och lugn skön helg hägrade!!

Idag fick jag ett meddelande på messenger: "du har inte missat att du har riskettan idag va?"

Jag bara: EN LÅNG RAD SVORDOMAR OCH OLÄMPLIGA ORD!

Jag hade 45 min på mig att fräscha till mig, klä mig, och sen köra in till stan... Tjena.

Riskettan är INGEN LEK. Den kräver sjukt hårt jobb och engagemang...

Här kommer topp fem EGOLAPPAR. (utvärdering med egna ord)

Fotnot: riskettan är lagstadgad till minst tre timmar, vår kurs är fyra timmar och ELEVERNA tyckte att det kunde funnits mer tid....

ASG.


Jag är både MALLIG och FÖRVÅNAD över min förmåga att prestera på topp även när förutsättningarna är urusla!

Hur det kunde bli fel i schemat? Jag hade satt upp mig på riskettan eftersom en elev har körprov på måndag.... Sån är jag.

:):):)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av nelliesmamma - Måndag 24 sept 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - Lördag 22 sept 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se