Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 20 september 2014

Vilken JÄVLA MISS!!

Av nelliesmamma - 20 september 2014 20:27


Den här veckan spenderade jag i Stockholm på universitetet. Planen var såklart att jag skulle vara ledig lördag. För att vara SÄKER på att jag verkligen hade rensat schemat gick jag ut på nätet igår, och jajamensan! Schemat var tomt och lugn skön helg hägrade!!

Idag fick jag ett meddelande på messenger: "du har inte missat att du har riskettan idag va?"

Jag bara: EN LÅNG RAD SVORDOMAR OCH OLÄMPLIGA ORD!

Jag hade 45 min på mig att fräscha till mig, klä mig, och sen köra in till stan... Tjena.

Riskettan är INGEN LEK. Den kräver sjukt hårt jobb och engagemang...

Här kommer topp fem EGOLAPPAR. (utvärdering med egna ord)

Fotnot: riskettan är lagstadgad till minst tre timmar, vår kurs är fyra timmar och ELEVERNA tyckte att det kunde funnits mer tid....

ASG.


Jag är både MALLIG och FÖRVÅNAD över min förmåga att prestera på topp även när förutsättningarna är urusla!

Hur det kunde bli fel i schemat? Jag hade satt upp mig på riskettan eftersom en elev har körprov på måndag.... Sån är jag.

:):):)

 
ANNONS
Det här inlägget går inte att kommentera.
Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Av nelliesmamma - Torsdag 1 mars 23:06

Minns du mitt snyftinlägg för ett tag sen? När jag efter bara EN dag med resa hemifrån 7:15 och hemkomst 22:45 fullkomligt havererade... Hur länge och hur många gånger har jag inte jobbat så? Och utan att äta dessutom. Och utan att ha rast. ...

Av nelliesmamma - Fredag 16 feb 23:24

Jag köpte min första häst 1993. Jag hade totalt hästuppehåll mellan 2002-2003 tror jag. Sen flyttade Donna med mig till Kestorp och kort därefter kom Bella in i bilden. Atlas köpte jag 2011 och Flicka för ett par år sen. Rädd för att jin...

Av nelliesmamma - Torsdag 8 feb 21:52

Min resa genom livet är troligen lik många andras. Min resa genom livet är troligen olik många andras. Mina svårigheter påminner troligen om många andras. Mina svårigheter påminner kanske inte om många andras. Mina glädjeämnen liknar troli...

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se