Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2015

Kommer du ihåg att tacka för det du har?

Av nelliesmamma - 12 augusti 2015 22:21


Är det inte så att man allt som oftast funderar på och drömmer om saker som man inte har?


Jag tex tänker ibland på att jag önskar mej en bastu, en större altan, en pool, ny inredning i stallet och sånna där småsaker som man önskar sig ibland... :D:D:D:D


Men vet du vad? 


V-A-R-J-E-----D-A-G


Varje dag tackar jag för alla fina härliga människor, djur och saker som jag har omkring mig. Allra mest nöjd och glad är jag över att jag har ett JOBB! Mitt drömjobb dessutom...


INGEN hade kunnat slå i mig att jag skulle ha en EGEN trafikskola för ett år sen. Jag hade verkligen gapskrattat! Det fanns INGET, absolut INGET som hade kunnat övertyga mej om det. Men här sitter jag nu med en alldeles egen trafikskola tillsammans med Viola. Det är helt sjukt och helt fantastiskt, och helt underbart. Det tackar jag för varje dag. 


Sen är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en helt sjukt underbar liten tjej som bara växer och växer och slår alla med häpnad med sin utveckling - särskilt nu över sommaren. (hon är ALDRIG tyst)


Dessutom är jag allra mest nöjd och glad över att jag har ett UNDERBART hus. Det är så precis lagom stort och fint till oss, Nellie och mej, kissarna och hästarna. 


Förutom det så är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en drömhäst i Atlas och två små knattar som man bara MÅSTE älska. 


I princip skulle jag kunna hålla på i all evighet amen, amen. Jag är verkligen tacksam varje dag för allt som jag har i mitt liv. Ibland går det upp, ibland går det ner, men mest upp! :D 


Jag har tex inte nämnt Jocke, Charlie, Lollo, Lottis, Viola, Mamma, mina syskon, Mats, Linnea, Wille.... Ja, du fattar va? Lycklig är ordet för mina känslor just nu. 


:):):) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 10 dec 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Av nelliesmamma - Fredag 1 dec 21:28


I måndags fick vi lite nytt att öva på framöver - Atlas och jag. Typ sluta på volt... Idag passade jag på att rida ut i skogen eftersom jag var ledig OCH det regnade inte en droppe? Jag ämnade inte söka upp plats i skogen där jag kunde öva tw...

Av nelliesmamma - Måndag 27 nov 20:45


Om man sitter och taggar in sin tränare på blogginlägg som berättar hur BRA träningen går så händer följande: Nästa träning introduceras man till övningar som ligger typ hundra gånger över sin nivå och man går hem efteråt med en fundering?.. ...

Av nelliesmamma - Lördag 25 nov 20:38


Jag har invigt min klippmaskin! Sen fick Nellie rida på Atlas en timme medans JAG fick trampa på. Det var tufft, men det blir mer krut i benen för varje vecka. HÄRLIGT! Tyvärr räckte inte klippningen till på långa vägar. Dagens träningspa...

Av nelliesmamma - Måndag 20 nov 22:11


  Idag var det dags för Ida-träning, och Atlas är ju tappskodd. Så då fick Flicka steppa upp och ta ett träningspass.    Jag är den mesigaste mes du kan tänka dig när det gäller att träna unghäst. Typ: BRA nu har du gjort tre bra sidepass-ste...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se