Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2015

Kommer du ihåg att tacka för det du har?

Av nelliesmamma - 12 augusti 2015 22:21


Är det inte så att man allt som oftast funderar på och drömmer om saker som man inte har?


Jag tex tänker ibland på att jag önskar mej en bastu, en större altan, en pool, ny inredning i stallet och sånna där småsaker som man önskar sig ibland... :D:D:D:D


Men vet du vad? 


V-A-R-J-E-----D-A-G


Varje dag tackar jag för alla fina härliga människor, djur och saker som jag har omkring mig. Allra mest nöjd och glad är jag över att jag har ett JOBB! Mitt drömjobb dessutom...


INGEN hade kunnat slå i mig att jag skulle ha en EGEN trafikskola för ett år sen. Jag hade verkligen gapskrattat! Det fanns INGET, absolut INGET som hade kunnat övertyga mej om det. Men här sitter jag nu med en alldeles egen trafikskola tillsammans med Viola. Det är helt sjukt och helt fantastiskt, och helt underbart. Det tackar jag för varje dag. 


Sen är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en helt sjukt underbar liten tjej som bara växer och växer och slår alla med häpnad med sin utveckling - särskilt nu över sommaren. (hon är ALDRIG tyst)


Dessutom är jag allra mest nöjd och glad över att jag har ett UNDERBART hus. Det är så precis lagom stort och fint till oss, Nellie och mej, kissarna och hästarna. 


Förutom det så är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en drömhäst i Atlas och två små knattar som man bara MÅSTE älska. 


I princip skulle jag kunna hålla på i all evighet amen, amen. Jag är verkligen tacksam varje dag för allt som jag har i mitt liv. Ibland går det upp, ibland går det ner, men mest upp! :D 


Jag har tex inte nämnt Jocke, Charlie, Lollo, Lottis, Viola, Mamma, mina syskon, Mats, Linnea, Wille.... Ja, du fattar va? Lycklig är ordet för mina känslor just nu. 


:):):) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Av nelliesmamma - Torsdag 1 mars 23:06

Minns du mitt snyftinlägg för ett tag sen? När jag efter bara EN dag med resa hemifrån 7:15 och hemkomst 22:45 fullkomligt havererade... Hur länge och hur många gånger har jag inte jobbat så? Och utan att äta dessutom. Och utan att ha rast. ...

Av nelliesmamma - Fredag 16 feb 23:24

Jag köpte min första häst 1993. Jag hade totalt hästuppehåll mellan 2002-2003 tror jag. Sen flyttade Donna med mig till Kestorp och kort därefter kom Bella in i bilden. Atlas köpte jag 2011 och Flicka för ett par år sen. Rädd för att jin...

Av nelliesmamma - Torsdag 8 feb 21:52

Min resa genom livet är troligen lik många andras. Min resa genom livet är troligen olik många andras. Mina svårigheter påminner troligen om många andras. Mina svårigheter påminner kanske inte om många andras. Mina glädjeämnen liknar troli...

Av nelliesmamma - 10 december 2017 23:51

Helgen som gick innehöll en tävling i långt-bort-i-stan. Det var 5,5 timme dit Det var 6,45 timme hem Vaddå? Ska man åka så långt borde det vara minst SM?? Nähä. Men helgen gav så mycket kunskap. Jag ska inte dra detta i långb...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se