Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2015

Kommer du ihåg att tacka för det du har?

Av nelliesmamma - 12 augusti 2015 22:21


Är det inte så att man allt som oftast funderar på och drömmer om saker som man inte har?


Jag tex tänker ibland på att jag önskar mej en bastu, en större altan, en pool, ny inredning i stallet och sånna där småsaker som man önskar sig ibland... :D:D:D:D


Men vet du vad? 


V-A-R-J-E-----D-A-G


Varje dag tackar jag för alla fina härliga människor, djur och saker som jag har omkring mig. Allra mest nöjd och glad är jag över att jag har ett JOBB! Mitt drömjobb dessutom...


INGEN hade kunnat slå i mig att jag skulle ha en EGEN trafikskola för ett år sen. Jag hade verkligen gapskrattat! Det fanns INGET, absolut INGET som hade kunnat övertyga mej om det. Men här sitter jag nu med en alldeles egen trafikskola tillsammans med Viola. Det är helt sjukt och helt fantastiskt, och helt underbart. Det tackar jag för varje dag. 


Sen är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en helt sjukt underbar liten tjej som bara växer och växer och slår alla med häpnad med sin utveckling - särskilt nu över sommaren. (hon är ALDRIG tyst)


Dessutom är jag allra mest nöjd och glad över att jag har ett UNDERBART hus. Det är så precis lagom stort och fint till oss, Nellie och mej, kissarna och hästarna. 


Förutom det så är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en drömhäst i Atlas och två små knattar som man bara MÅSTE älska. 


I princip skulle jag kunna hålla på i all evighet amen, amen. Jag är verkligen tacksam varje dag för allt som jag har i mitt liv. Ibland går det upp, ibland går det ner, men mest upp! :D 


Jag har tex inte nämnt Jocke, Charlie, Lollo, Lottis, Viola, Mamma, mina syskon, Mats, Linnea, Wille.... Ja, du fattar va? Lycklig är ordet för mina känslor just nu. 


:):):) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Onsdag 20 juni 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - Onsdag 6 juni 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - Måndag 30 april 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Av nelliesmamma - Lördag 21 april 21:27

  Nu kommer ett nytt inlägg som handlar om min utbrändhet och min väg tillbaka till det liv jag vill leva.   Jag träffar en stresscoach vid namn Maria Helander.    Första tillfället fick jag DARK i läxa.   Dagsljus Andningsminuten R...

Av nelliesmamma - Lördag 3 mars 08:13

Jag är i ett annat liv. Jag bor i stadsmiljö som jag inte känner igen. Jag går in i en hiss för att åka till jobbet tror jag. I hissen finns en Xknapp som jag inte känner igen, jag blir osäker och vill gå ut men en annan passagerare i hissen ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se