Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2015

Kommer du ihåg att tacka för det du har?

Av nelliesmamma - 12 augusti 2015 22:21


Är det inte så att man allt som oftast funderar på och drömmer om saker som man inte har?


Jag tex tänker ibland på att jag önskar mej en bastu, en större altan, en pool, ny inredning i stallet och sånna där småsaker som man önskar sig ibland... :D:D:D:D


Men vet du vad? 


V-A-R-J-E-----D-A-G


Varje dag tackar jag för alla fina härliga människor, djur och saker som jag har omkring mig. Allra mest nöjd och glad är jag över att jag har ett JOBB! Mitt drömjobb dessutom...


INGEN hade kunnat slå i mig att jag skulle ha en EGEN trafikskola för ett år sen. Jag hade verkligen gapskrattat! Det fanns INGET, absolut INGET som hade kunnat övertyga mej om det. Men här sitter jag nu med en alldeles egen trafikskola tillsammans med Viola. Det är helt sjukt och helt fantastiskt, och helt underbart. Det tackar jag för varje dag. 


Sen är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en helt sjukt underbar liten tjej som bara växer och växer och slår alla med häpnad med sin utveckling - särskilt nu över sommaren. (hon är ALDRIG tyst)


Dessutom är jag allra mest nöjd och glad över att jag har ett UNDERBART hus. Det är så precis lagom stort och fint till oss, Nellie och mej, kissarna och hästarna. 


Förutom det så är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en drömhäst i Atlas och två små knattar som man bara MÅSTE älska. 


I princip skulle jag kunna hålla på i all evighet amen, amen. Jag är verkligen tacksam varje dag för allt som jag har i mitt liv. Ibland går det upp, ibland går det ner, men mest upp! :D 


Jag har tex inte nämnt Jocke, Charlie, Lollo, Lottis, Viola, Mamma, mina syskon, Mats, Linnea, Wille.... Ja, du fattar va? Lycklig är ordet för mina känslor just nu. 


:):):) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Lördag 14 okt 23:56

Jag fick den brighta idén att sätta Donna och Bella på gräsmattan isf att ge eftermiddagshö. Det fungerade toppen tills jag glömde bort dem. De letade upp en lucka och kom över på andra sidan vägen - till Atlas och Flicka. Vid ca 22 när jag v...

Av nelliesmamma - Lördag 14 okt 23:03


Idag var det dags för mig att examinera mina första två mopedelever. Det var något alldeles extra. Jag minns så VÄL min första B-kortselev. Jag minns hur DUKTIG jag tyckte att jag var. Jag vette fan om jag hade anställt mig själv dock. Hahaha. ...

Av nelliesmamma - Onsdag 11 okt 23:00

Jag är ju oxå en idiot. Du vet när jag slog mej på bröstet och sa: Nu blir det andra kanelbullar. Nya arbetstider, ordning och reda med maten och allt!! Visst. Jag jobbar inte alls sådär långa pass lika ofta. De ska successivt bort helt oc...

Av nelliesmamma - Fredag 29 sept 09:34


Här kommer en historia som kommer att få dig att skratta läääänge. Och extra länge kommer du att skratta om du bor på landet, särskilt om du någon gång haft problem med mottagningen på mobiltelefonen. Jag besökte en företagare som bor långt in ...

Av nelliesmamma - Torsdag 28 sept 21:16


På säsongens sista tävling lyckades jag rida mig till en förstaplats. (av två startande) I övriga klasser blev jag bortdömd pga olydnad eftersom Atlas sparkade bakut och brallade. Jag har inte läst nåt scorecard, men jag VET att poängen sett hel...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se