Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 12 augusti 2015

Kommer du ihåg att tacka för det du har?

Av nelliesmamma - 12 augusti 2015 22:21


Är det inte så att man allt som oftast funderar på och drömmer om saker som man inte har?


Jag tex tänker ibland på att jag önskar mej en bastu, en större altan, en pool, ny inredning i stallet och sånna där småsaker som man önskar sig ibland... :D:D:D:D


Men vet du vad? 


V-A-R-J-E-----D-A-G


Varje dag tackar jag för alla fina härliga människor, djur och saker som jag har omkring mig. Allra mest nöjd och glad är jag över att jag har ett JOBB! Mitt drömjobb dessutom...


INGEN hade kunnat slå i mig att jag skulle ha en EGEN trafikskola för ett år sen. Jag hade verkligen gapskrattat! Det fanns INGET, absolut INGET som hade kunnat övertyga mej om det. Men här sitter jag nu med en alldeles egen trafikskola tillsammans med Viola. Det är helt sjukt och helt fantastiskt, och helt underbart. Det tackar jag för varje dag. 


Sen är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en helt sjukt underbar liten tjej som bara växer och växer och slår alla med häpnad med sin utveckling - särskilt nu över sommaren. (hon är ALDRIG tyst)


Dessutom är jag allra mest nöjd och glad över att jag har ett UNDERBART hus. Det är så precis lagom stort och fint till oss, Nellie och mej, kissarna och hästarna. 


Förutom det så är jag allra mest nöjd och glad över att jag har en drömhäst i Atlas och två små knattar som man bara MÅSTE älska. 


I princip skulle jag kunna hålla på i all evighet amen, amen. Jag är verkligen tacksam varje dag för allt som jag har i mitt liv. Ibland går det upp, ibland går det ner, men mest upp! :D 


Jag har tex inte nämnt Jocke, Charlie, Lollo, Lottis, Viola, Mamma, mina syskon, Mats, Linnea, Wille.... Ja, du fattar va? Lycklig är ordet för mina känslor just nu. 


:):):) 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - Söndag 20 aug 18:39


Jag har vetat om att golvet inte har varit ok. Såpass att jag la in dubbla 2mm plåtar i somras. Det var meningen att golvet skulle ha bytts i maj, men det blev krångel så det blev nödlösning med plåtar istället. Ja, det var verkligen ...

Av nelliesmamma - Söndag 20 aug 18:29


Jag har ett talesätt. "SÅ ROLIGT ÄR DET INTE! Jag rider inte i regnet." Men idag var undantaget som bekräftar regeln. Jag sadlade Flicka och kastade upp Nellie på Atlas, och då började det att regna så smått. Jag kollade molnen, deras...

Av nelliesmamma - Onsdag 16 aug 21:13


Ja, idag körde jag till EWR's bana i Johannishus. Och idag var det en helt ny matte som satte sig upp. Inte så ängslig över att göra fel längre. Vi började med "fyrkanten" Rid en kvadrat på ca 10 (20? haha) meter i sidan. I varje sväng ...

Av nelliesmamma - Måndag 14 aug 21:46


Idag gick jag ner på banan för att rida Flicka. Jag ville kolla gränsen lite. Så vi red skritt, volter, sidepass, trav och några övergångar. Mot slutet tyckte hon att vi var klara så hon la i backen och hotade med att stå på bakbenen. Det va...

Av nelliesmamma - Lördag 12 aug 21:56


Idag har vi ställt upp i fyra grenar. Så här gick det. Western Riding. Svårt mönster med 7 galoppombyten. Jag anmälde mig med föresatsen att diska mig genom att jag måste rida enkla byten. Alltså man bryter av till trav innan man byter galo...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se