Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 10 september 2015

Med tålamod och för lite tid kommer man långt tydligen

Av nelliesmamma - 10 september 2015 23:23


Jag ligger lite efter med typ allting känns det som. Vi var i Norrköping på kusinträff i helgen som gick och det var SKITKUL,

Men det blev inte jättemycket gjort hemma då, eller alltså ingenting...

Just nu ser mitt hus ut som om en tromb dragit fram, det enda som ser nåt ut så är det vardagsrummet. Allt annat ser ut som kriget, soffkuddar från gamla soffan, rena och smutsiga kläder, plastsäckarna som nya soffan var packad i, Nellies leksaker, prylar och grejjer, ÖVERALLT! Det kommer att ta minst en hel dag att reda ut allt...

Jag bara sket i allt och tog Atlas till ridbanan istället. Det var nog tre veckor sen som jag red ett RIKTIGT pass och det var för Ida. Den kvällen var det hårda tag för min lilla häst vill jag lova, om nån som inte känner mig hade kommit den kvällen och fått se vad jag gjorde för att få honom i galopp.... Shit djurskyddet nästa? Hahaha, ja jag ropade, skänkande, piskade om vartannat, och han galopperade ett varv i båda varven innan jag gav mig.

Sen har jag inte haft tid, och har jag haft tid så har det inte varit lämpligt pga Nellie, eller bockjakt eller att orken saknats....

Men IDAG hade jag både ork tid och lust.

Gissa?

Han TOG GALOPPSKÄNKEL utan så mycket som ett pip till hjälp, och HUR han galopperade? Samlat, i form och i takt. HELT SJUKT!

Jag hade inte långt till tårarna vill jag lova, det blir träning imorgon oxå. Han är värd sin vikt i guld den där hästen, men inbilla dig att man får nåt gratis. Lollo vet att det morras, skälls och tjatas på den där hästen, men det KRÄVS om man ska få nåt vettigt ur honom. Rösten funkar mycket bättre än spö och sporrar...

Jag kan tänka mig att det låter lite kul: AMEN GÖR DET ISTÄLLET FÖR ATT TJABBA EMOT!!! BRAAA!!! SÅ FEEEIIJJN HAN Ä HÄÄÄESTEN....

Nu har jag fått upp många knutar och faktiskt så tror jag att det kommer att kunna bli JÄVLIGT bra en vacker dag.

Vet du? Jag fick brev från EWR idag, de ska ha E-klasser vilket innebär att jag inte behöver licens eller westernutrustning. Får man rida barbacka då? Isf LOVAR jag härmed att jag ska ställa upp i minst en klass. Heder och samvete, tummis!

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se