Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 17 september 2015

Det är då det vänder...

Av nelliesmamma - 17 september 2015 21:33


Tänk tillbaka på ditt liv...

Tänk på den där gången när den som du älskade MEST i hela världen svek dig på ett sätt som du inte trodde var möjligt.

Tänk på den där gången när du miste jobbet som du älskade mest av allt.

Kommer du ihåg vad som hände inuti?
Blev du arg, ledsen, uppgiven
eller rent av död långt in i själen?

Vad hände sen?

Om du utvärderar riktigt ärligt och uppriktigt, kan sveket vara det bästa som hänt dig - nu när du har facit i handen?

Du har blivit sviken och bedragen MÅNGA gånger i livet, men såhär efteråt vill du inte bara köpa en FETEBLOMMA till den som svek? Du kanske vill göra det för att det där som gjorde dig så arg och ledsen en gång nu har gjort dig starkare, mer älskad, och tryggare än någonsin.

Jag älskar mitt liv precis som det är. De största sveken som jag har utsatts för har i slutändan gett mig den största kärleken i livet. På många sätt.

Käre gode Gud tack för alla goda vänner och möjligheter som Du har gett mig. (Tänker jag ofta fast jag inte tror på "Gud")

:):):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se