Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 19 februari 2016

Hundvakt till två guldklimpar...

Av nelliesmamma - 19 februari 2016 20:11


Jag har två små jyckar här eftersom Jocke är ute på äventyr.

Idag var vi iväg till Dansken så att alla tre hundarna fick busa av sig ordentligt. Sen hade jag tänkt att gå hem för att ta ett fyspass...

Det blev INGET med det.

Jag fick en BRILLIANT idé. Grannen lite längre bort på vägen har gått i Viö skola på den gamla goda tiden när skolan var i bruk.

(Jag har väl berättat att jag bor i Viö CITY? jag bor i affären granne med skolan)

Grannen berättade att när de skulle ha simundervisning (bada) så gick de "några hundra meter" in i skogen där det finns en tjärn.

Jag har letat efter den där tjärnen många gånger, nja, inte så enträget kanske. Men idag gav jag mig DEN på att jag skulle finna den. För det första, det var UNDERBART att trava omkring hit och dit i skogen med två hundar. Helt sjukt underbart! Och tro det eller ej. Jag FANN den där tjärnen. Men inte bara det, jag hittade skogsskiften med GAMMAL gles bokskog där jag skulle kunna tänka mig att ströva omkring hela dagar....

Det fanns bara ETT minus idag.

Jag var tvungen att forcera ett skifte med ohyggligt tät (ung) granskog. Det var MYCKET BLÖTA GRANAR DÄR. Jag trodde att jag skulle FRYSA ihjäl sista biten hem. Byxorna var blöta låååångt upp på låren, benen var ELDRÖDA när jag kom hem. Men jag SKA hitta en bättre stig till nästa gång, var så säker. Det blev inget fyspass idag, men 2,5 timmar i kuperad terräng gjorde nog susen iaf..

Ikväll ska jag bara ta igen mig i soffan. Jag SKA stå emot drivet efter popcorn eller annat mög. Jag SKA hålla kroppen i ketosen!

Gääääsp.

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se