Nelliesmamma

Direktlänk till inlägg 20 mars 2016

HJÄÄÄLP!

Av nelliesmamma - 20 mars 2016 15:31


Jag får bara inse att jag aldrig kommer våga lasta Atlas och stänga lämmen.

Idag lasttränade jag honom och han både följer mig in och går på själv. Det var inga frågetecken så långt ögat nådde. Men jag har så starka minnesbilder sen han hängde sig över bommen att jag känner SJÄLV vilken dålig energi jag förmedlar.

Någon annan får lasta och stänga när jag är långt därifrån... Sen får jag göra det själv när det har funkat några gånger.

Flicka. Snälla nån vad är det för "fel" på den hästen???

Jag körde "Naturlig horsemanships lastningsprogram där man ska leda hästen fram och tillbaka runt transporten för att sedan låta hästen gå över lämmen från sida till sida.

Efter några gånger kan man försöka stanna hästen med alla fyra fötterna på lämmen. Så det gjorde jag, DÅ undrade hon vad som fanns i transporten, vände 90grader och klampade in. Haha hur skön som helst.

Sen fick hon gå in och ut typ 4-5 gånger sen tyckte jag att vi var färdiga.

:):):)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av nelliesmamma - 24 september 2018 15:56

Nollvisionen, men när? Karlskrona 24/9 2018 Nedan kommer relevanta klipp från en debattskrift gjord av Magnus Andersson på Cajoma Consulting i Uppsala år 2003 (Nollvision eller nollillusion, Uppsala 2003) En sammanfattning av nollvisionen ...

Av nelliesmamma - 22 september 2018 16:56

I flera dagar har jag haft funderingar på om jag skulle tävla alls. Jag har inte känt mig pepp. Atlas har känts avig och inte alls på G. Sen funderade jag på om jag skulle stryka mej i Trail och bara rida de andra grenarna. Hur det slutade? ...

Av nelliesmamma - 20 juni 2018 20:25

Ibland gör man bort sig riktigt ordentligt utan att ens veta om det. Jag gjorde det när jag var på hoppträning för Madde förra veckan. Fast den HÄR historien började egentligen för över ett år sen när Atlas kom på (just hos Madde) att han kan s...

Av nelliesmamma - 6 juni 2018 22:44

När jag var 23 år så arbetade jag inom hemtjänsten. Det fanns MÅNGA guldkorn där, både bland ?di gamle? och bland personalen. Det var en gammal dam som jag minns särskilt väl. Hon hetta Stina och var 84 år gammal. Hon var väldigt dement och sus...

Av nelliesmamma - 30 april 2018 12:31


  Jag har ett långsiktigt mål med Atlas och min träning. Det är att kunna genomföra ett Western Riding-mönster utan att bli DQ.   Det svåra där är att mönstret innehåller uppemot 10 galoppombyten på de svåra varianterna.    Hela förra året ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Nelliesmammas gästbok

Följ bloggen

Följ Nelliesmamma med Blogkeen
Följ Nelliesmamma med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se